VIP Life

Στον γάμο Θεοδώρας-Κουμάρ η πριγκίπισσα Αλεσάντρα του Ανόβερου ήταν η πιο καλοντυμένη καλεσμένη!

H 36χρονη πριγκίπισσα του Ανόβερου, Αλεσάντρα Λισέτ ντε Οσμά ή πιο γνωστή στους οικείους της ως Σάσα, για ακόμα μία φορά, όπως τόσες και τόσες φορές που έχει κάνει δημόσια εμφάνιση σε κοσμικές εκδηλώσεις, κατάφερε να ξεχωρίσει για την κομψότητα και το στυλ της. 

Η πριγκίπισσα Αλεσάντρα του Ανόβερου που είναι δικηγόρος, σχεδιάστρια τσαντών και πρώην μοντέλο και κατάγεται από το Περού είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ανόβερο μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κρίστιαν του Ανόβερου.

Ο Παύλος για το ζεϊμπέκικο στον γάμο της αδερφής του, Θεοδώρας: «Εγώ τη Δραπετσώνα δεν τη χόρεψα»

Είναι κόρη του Felipe Juan Luis de Osma Berckemeyer, εκτελεστικού και κεντρικού εμπορικού διευθυντή της Hermes Transportes Blindados, μιας περουβιανής εταιρείας διαχείρισης μετρητών, και της συζύγου του Elizabeth María Foy Vásquez, πρώην μοντέλου.

Όταν ήταν μόλις 16 ετών, υπέγραψε με τη Ford Models στη Νέα Υόρκη. Έχει υπάρξει μοντέλο για διάσημους οίκους μόδας όπως Missoni και Bottega Veneta. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Λίμα και έχει μεταπτυχιακό στη διαχείριση μόδας και επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Ναβάρα. Το 2018 απέκτησε τη δική της φίρμα επώνυμων ρούχων Moi & Sass.

Η ίδια και ο σύζυγός της διατηρούν άψογες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας αλλά και με τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και έτσι ήταν αδύνατον να μην δώσει το ζευγάρι το παρών στον γάμο της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Ανόβερου ήταν παρόντες και στον γάμο του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ τον Οκτώβριο του 2021 και είχε και τότε ξεχωρίσει για τις στυλιστικές της επιλογές.

Για τον γάμο της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ πάντως επέλεξε ένα εντυπωσιακό και πολύ ρομαντικό φόρεμα από δαντέλα του ιταλικού οίκου Luisa Beccari το οποίο είχε συνδυάσει με ίδιου χρώματος αξεσουάρ από βελούδο τα οποία ταίριαζαν απόλυτα με το ύφος.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved