Παύλος: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου που ανέβασε και οι ευχές του για τους νεόνυμφους
2687589
VIP Life

Παύλος: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου που ανέβασε και οι ευχές του για τους νεόνυμφους

Ενεργό ρόλο στον γάμο της μικρότερης αδελφής του, Θεοδώρα είχε ο Παύλος το περασμένο Σάββατο (28/9) στη Μητρόπολη Αθηνών. 

Μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν εκείνος που θα αναλάμβανε να συνοδεύσει τη νύφη και να την παραδώσει στον γαμπρό Μάθιου Κουμάρ που περίμενε υπομονετικά για να ενώσει για πάντα τη ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Γάμος Θεοδώρας-Κουμάρ: Η σικ Άννα Μαρία, η κομψή Μαρί Σαντάλ και οι statement γόβες της Νίνα Φλορ

gamos-theodora.jpg

Ο Παύλος, βαθύτατα συγκινημένος αλλά και πολύ περιποιητικός με τη μικρή του αδελφή, όχι μόνο τη συνόδευσε στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά όπως απαθανάτισαν όλοι οι φωτογράφοι και οι κάμερες, έφτιαξε την ουρά της αλλά και φιλούσε συνεχώς το χέρι της νύφης, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένος.

Σήμερα (1/10) ο ίδιος θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στο νεόνυμφο ζευγάρι για τον γάμο του, ανεβάζοντας μία σειρά φωτογραφιών από την όμορφη αυτή στιγμή της οικογένειάς του.

«Αγάπη και καλή ζωή μαζί» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών ο Παύλος που κάθε μία τους πρόδιδε την ευτυχία όλης της οικογένειας για αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της Θεοδώρας με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Μία στιγμή που χρειάστηκε να αναβάλλουν τουλάχιστον δύο φορές, αρχικά λόγω κορονοϊού και ύστερα λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Παύλος:

https://www.instagram.com/p/DAlwpaetRSd/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved