«Γεύσεις στη φύση»: Τις πιο νόστιμες ιδέες για γιορτινό τραπέζι ή μπουφέ μοιράζεται ο Βαγγέλης Δρίσκας
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει διαφορετικές λαχταριστές ιδέες για πιάτα με θαλασσινά, κρέας και λαχανικά που μπορούν όλοι να μαγειρέψουν εύκολα και απλά, στις «Γεύσεις στη φύση» την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Τις πιο νόστιμες ιδέες για γιορτινό τραπέζι ή μπουφέ μοιράζεται ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας σερβίροντας χριστουγεννιάτικα πιάτα με εγγυημένη γεύση και εντυπωσιακή εμφάνιση. Προετοιμάζει για τα πιο γευστικά Χριστούγεννα και δείχνει τον τρόπο να πρωτοτυπήσουν και να ευχαριστήσουν όλους τους καλεσμένους. Φτιάχνει γιορτινά ταρτάκια με δυο απίθανες γεμίσεις με αλλαντικά και λαχανικά, ετοιμάζει το κοτόπουλο των Χριστουγέννων με ένα λαχταριστό γλάσο μαρμελάδας πορτοκαλιού, μαγειρεύει την τέλεια σούπα με κάστανα και σερβίρει ένα διαφορετικό ριζότο με μανιτάρια αρωματισμένο με λάδι τρούφας. Το επιδόρπιο στο φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις. Μιλφέιγ με τραγανά φύλλα σφολιάτας, βελούδινη κρέμα πορτοκαλιού και μαρόν γλασέ.