Σασμός: Το πιο «επώδυνο» spoiler επιβεβαιώνεται! Η σκηνή που θα σοκάρει τη Στέλλα
Media

Σασμός: Το πιο «επώδυνο» spoiler επιβεβαιώνεται! Η σκηνή που θα σοκάρει τη Στέλλα

Σασμός spoiler: Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της σειράς φτάνει στο χωρισμό.

Το πιο δυνατό spoiler της σειράς επιβεβαιώνεται με το χειρότερο τρόπο! Τάσος και Σοφία ένα βήμα πριν τη μεγαλύτερη κρίση στο γάμο τους.

Το spoiler που κυκλοφορεί εδώ και καιρό, επιβεβαίωσε η ίδια η Νεκταρία Γιαννουδάκη, περιγράφοντας μάλιστα και τη δύσκολη σκηνή, η οποία θα σοκάρει τη Στέλλα.

«Θα με κάνει τσακωτή η κόρη μου. Στα παντρεμένα ζευγάρια υπάρχει η φθορά και η επανάληψη, θέλει δουλειά. Θα υπάρξει κρίση στο γάμο αλλά δε νομίζω ότι θα φτάσουμε στο χωρισμό», είπε η ηθοποιός.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day.

Η είδηση αυτή την διαλύει καθώς δεν μπορεί να ξεχάσει πως και ο δικός της αρραβώνας χάλασε εξαιτίας της απιστίας του Αστέρη με την Αργυρώ! Η Σοφία περνά σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση και αυτή θα σταθεί ως αφορμή να είναι ξανά μαζί η Στέλλα με τον Άγγελο αφού θα ζητήσει παρηγοριά στην αγκαλιά του.

Το αν θα φτάσει ή όχι ο Τάσος και η Σοφία στο διαζύγιο θα το δούμε στα προσεχή επεισόδια.

Σήμερα

Η Στέλλα αρχίζει να ερευνά τη ζωή της μητέρας της έχοντας πια βάσιμες υποψίες πως έχει εμφανιστεί ένα τρίτο πρόσωπο. Η Θοδώρα επιβεβαιώνει τις υποψίες της και καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Ο Άγγελος ζητά από τη Στέλλα να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Θα καταφέρει να την πείσει;

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved