H Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος «έπιασε στα πράσα» την Αρετή και έγινε το «έλα να δεις»- Χαμός στο Twitter
Media

H Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος «έπιασε στα πράσα» την Αρετή και έγινε το «έλα να δεις»- Χαμός στο Twitter

Η γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (17-4), ο Ιάκωβος βρήκε την Αρετή έξω από το σπίτι του και έγινε χαμός, μιας και της ζήτησε να εξαφανιστεί, ενώ εκείνη παρέμενε ατάραχη. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά, την οποία το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της, το περασμένο φθινόπωρο.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 17 Απριλίου, είδαμε ότι η Αρετή συνεχίζει όλες της τις προσπάθειες για να παρακολουθεί την ζωή του Στάθη. Παρά το γεγονός ότι πλέον έχουν χωρίσει οριστικά και εκείνη τον έχει διώξει από το σπίτι, δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι η Εύα είναι στη ζωή του και ότι τα πάνε καλά σαν ζευγάρι.

Ο Ιάκωβος, ενώ είχε ραντεβού με την Αθηνά στο σπίτι του για φαγητό, εκείνη τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι η Αρετή την είχε "στημμένη" έξω από το σπίτι του, προφανώς για να παρακολουθεί τις κινήσεις του Στάθη. Ο Ιάκωβος βγήκε έξω και της ζήτησε να φύγει, με τους δυο τους να έχουν έναν επικό διάλογο μέσα στην ένταση.

Οι χρήστες στο Twitter φυσικά, δεν μπορούσαν με τίποτα να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός ότι η Αρετή έγινε "ντετέκτιβ" και ότι εξακολουθεί και κάνει τα πάντα, για να ελέγχει απόλυτα τον Στάθη.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved