Σασμός spoiler: Η αδιανόητη κίνηση του Μαθιού μπροστά σε όλους που θα φέρει την οργή της Καλλιόπης
Media

Σασμός spoiler: Η αδιανόητη κίνηση του Μαθιού μπροστά σε όλους που θα φέρει την οργή της Καλλιόπης

Σασμός: Σε μια κίνηση που θα φέρει ταραχή τόσο στην Άνω Ποριά όσο και στην Καλλιόπη, θα προβεί ο Μαθιός.

Από εκεί που ήταν ο αγαπημένος της μητέρας του θα γίνει το «μαύρο πρόβατο» καθώς η Καλλιόπη θα νιώσει πως ντροπιάζει την οικογένεια. Παράλληλα η απόφασή του αυτή θα εξοργίσει και τη Βασιλική, η οποία επίσης θα νιώσει ντροπή αλλά και πως δεν την υπολογίζει!

Ο Μαθιός θα ζητήσει σε γάμο τη Βασιλική αλλά θα το κάνει μπροστά σε όλους και σύμφωνα με τα spoilers αυτό θα συμβεί μέσα στο καφενείο.

Η Βασιλική νιώθει εξευτελισμό καθώς δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του κουτσομπολιού ενώ η Καλλιόπη θα νιώσει οργή αφού δεν αντέχει τη ντροπή ο γιος της να είναι παντρεμένος με τη χήρα του ξαδέρφου του.

Και ίσως τελικά αυτό να είναι και η αφορμή που η Καλλιόπη θα βάψει τα χέρια της με αίμα!

Τι θα δούμε σε αυτό το επεισόδιο

Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει; Η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου. Τι θα μπορέσει να ανακαλύψει εναντίον του; Ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει… Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, την ίδια στιγμή που ο Αστέρης προβαίνει σε μία κίνηση, που αναμένεται να φέρει αναταράξεις στις ζωές όλων τους…

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved