Σασμός spoiler: Γάμος βουτηγμένος στις τύψεις και στο αίμα αθώων – Έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις
Media

Σασμός spoiler: Γάμος βουτηγμένος στις τύψεις και στο αίμα αθώων – Έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις

Σασμός spoiler: Ο... πολύπαθος γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής ευλογείται από άλλον ιερέα, καθώς ο παπα- Μιχάλης έχει καταφύγει σε μοναστήρι. Το γράμμα που έχει εμπιστευτεί ο δολοφονημένος Κώστας στα χέρια του Τόλη απειλεί να τινάξει στον αέρα τους Σταματάκηδες.

Ο Τόλης το διαβάζει και μαθαίνει ότι δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός. Δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους ζητά η Στέλλα από τον Αστέρη, ενώ ο τυφλωμένος από ζήλεια Σταύρος παρακολουθεί τον Αστέρη στο σπιτάκι του βουνού, πιστεύοντας ότι είναι με την Αργυρώ.

ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΕΦΟΔΟΣ

Η Βασιλική, όσο κι αν παρακαλά τον παπα- Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, δεν καταφέρνει να τον πείσει. Η συνείδησή του λυσσομανά και δεν τον αφήνει να ησυχάσει. Έχει καταφύγει στο μοναστήρι για να μπορέσει να ζητήσει συγχώρηση και φώτιση από τον Θεό. Με το που μαθαίνει ο Μανόλης την κίνηση του παπα-Μιχάλη αισθάνεται υπεύθυνος για το βάρος που του φόρτωσε με την εξομολόγησή του.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ



Ο πολύπαθος γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό γίνεται με άλλον παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι του γάμου στην πλατεία και όλο το χωριό είναι μαζεμένο. Ευτυχισμένη η Θοδώρα συστήνει τον Λευτέρη στους γονείς της. Η Αργυρώ παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά, ενώ ο Σταύρος, τρελός από ζήλια, την I ψάχνει αγριεμένος. Την ίδια στιγμή, γίνεται έφοδος του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στο μπαρ του Λευτέρη. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ευθύμης Φαρμάκης εξαφανίζεται, αφήνοντας τον Πόνο, το δεξί του χέρι, να διευθετήσει την κατάσταση. Η Νάντια στο μεταξύ γνωρίζει ένα πρόσωπο που της δίνει μια ελπίδα στην αναζήτησή της.

Ο Τόλης φλέγεται από περιέργεια για να μάθει τι γράφει στο γράμμα που του άφησε ο Κώστας πριν δολοφονηθεί. Αποφασίζει να το διαβάσει, πριν το παραδώσει στην αστυνομία, όπως του είχε ζητήσει ο Κώστας. Είναι σαν να απασφαλίζεται χειροβομβίδα. Μένει άναυδος από το γεγονός ότι ο Κώστας αποκαλύπτει πως δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός Σταματάκης ο αδελφός του κολλητού φίλου του Αστέρη. Το δίλημμά του μεγάλο: θα παραδώσει το γράμμα, καταστρέφοντας την οικογένεια του Αστέρη ή θα το εξαφανίσει, αφήνοντας ένα φονιά, όπως κι ο ίδιος άλλωστε, να μείνει ατιμώρητος; Παράλληλα, η Σοφία ζητά επιτακτικά από τον Αστέρη να ξεκόψει από τη Στέλλα, να τη διώξει μακριά του, αν νοιάζεται γι’ αυτή, θυμίζοντάς του πόσο έχει ταλαιπωρηθεί και υποφέρει η κόρη της, εξαιτίας του ίδιου και της οικογένειάς του.

ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΖΗΛΙΑΣ

Συγκρουσιακή σε καθημερινή βάση είναι πλέον η σχέση του Δημήτρη με την Αιμιλία. Η σκιά του Παύλου πέφτει βαριά πάνω στο ζευγάρι. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για το μικρό Πετράκη, ότι είναι γιος του Αστέρη και όχι του Σταύρου. Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει πως εκείνος έδωσε το νεφρό του, για να σώσει τη ζωή της Αργυρώς. Ο Νικηφόρος, που θέλει πάση θυσία να αποκαλυφθεί ποιος είναι ο δολοφόνος του πατέρα του, μετά από πολλή σκέψη λέει στην Καλλιόπη ότι πιστεύει πως ο Παύλος τον σκότωσε. Άλλο που δεν ήθελε η καπετάνισσα, για να συλλάβει νέο σχέδιο εξόντωσης του Παύλου. Σε έξαλλη κατάσταση ο Σταύρος πηγαίνει να βρει τον Αστέρη στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί του. Εκεί όμως δεν βρίσκεται η Αργυρώ με τον Αστέρη, αλλά η Στέλλα. Ο Αστέρης της εξηγεί ότι αγαπά την Αργυρώ και αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του. Δεν μπορεί να επιστρέφει στη δική της αγκαλιά, γιατί θα είναι σαν να την κοροϊδεύει, και της ζητά να απομακρυνθεί από αυτόν και την οικογένειά του.

ΑΝΤΩΝΗΣ – ΕΥΘΥΜΗΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Ανοιχτοί παραμένουν οι λογαριασμοί ανάμεσα στον Ευθύμη και τον Φραγκιαδάκη. «Πώς μπορείς και κοιμάσαι τα βράδια ξέροντας ότι έχεις σκοτώσει τη γυναίκα μου;», ρωτά ο Ευθύμης τον αστυνόμο... Η γυναίκα του Ευθύμη σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία, στην επιχείρηση για τη σύλληψή του. «Εσύ γιατί την πήρες μαζί σου;», ανταπαντά ο αστυνομικός διευθυντής, επιστρέφοντάς του τη μομφή. Μπορεί να ονομάζεται παράπλευρη απώλεια, αλλά για τον Ευθύμη ήταν η λατρεμένη του γυναίκα. Ο έρωτας της ζωής του. Ο Φραγκιαδάκης πρέπει να πληρώσει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved