Σασμός: Γλεντάει το twitter με το Bachelorette της Μαρίνας! Οι ρακές, τα γέλια & οι απίθανες σκηνές
Media

Σασμός: Γλεντάει το twitter με το Bachelorette της Μαρίνας! Οι ρακές, τα γέλια & οι απίθανες σκηνές

Σασμός: Με λαχτάρα το τηλεοπτικό κοινό περιμένει το γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, σκηνές που σύμφωνα με τον προγραμματισμός το Alpha θα δούμε την Κυριακή (12-03).

Για την ώρα όμως απολαύσαμε το Bachelorette της Μαρίνας με τις Βρουλάκαινες να το γλεντάνε στο σπίτι με ρακές, γέλια και μαντινάδες.

sasmos-(10).jpg

Τα πλάνα αυτά που πραγματικά ήταν ό,τι πιο ωραίο έχουμε δει ενθουσίασαν τους χρήστες του twitter που το γλέντησαν μαζί τους!

sasmos-(11).jpg

Δες το απόσπασμα αλλά και τα σχόλια

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (10-03)

Όλο το χωριό ετοιμάζεται για το γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη. Ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να κάνουν κι αυτοί τα δικά τους όνειρα, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ο Τόλης είναι χαρούμενος που γύρισε στο χωριό ενώ η Στέλλα αναγκάζεται να ομολογήσει στους δικούς της την αλήθεια για τον Φαρμάκη.

sasmos-(2).JPG

Η Αιμιλία βρίσκεται σε δίλημμα απέναντι στον Παύλο και τον Ευθύμη, μη γνωρίζοντας αν πρέπει να ακολουθήσει τις επιταγές του νόμου ή την καρδιά της. Η Τζένη με το Νικηφόρο τα βάζουν κάτω να δούνε πού βρίσκονται. Ο Μανόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Θοδώρα για την Έλενα, την ίδια στιγμή που ο Λευτέρης πέφτει στα δίχτυα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved