MasterChef: Νίκος Κοντός: Η εμπειρία από το ριάλιτι μαγειρικής και η στιγμή που έπαιξε κομβικό ρόλο
Ο Νίκος Κοντός αποτελεί παρελθόν για το MasterChef φέτος (2023) όμως ο ίδιος δηλώνει πανευτυχής που έζησε αυτή την τόσο σημαντική εμπειρία της ζωής του που τον καθόρισε ως επαγγελματία στον χώρο της μαγειρικής.
Ο ίδιος, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού κύκλου του MasterChef αποκαλύπτει με λίγα λόγια άγνωστες πτυχές της ζωής του...
Γεννήθηκα: Στην Αθήνα.
Σπούδασα: Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑΠΕΙ).
Η μαγειρική για μένα: Είναι ένας τρόπος έκφρασης της δημιουργικότητάς μου και προσφορά για όσους θέλουν να φάνε νόστιμα πιάτα.
Η πιο έντονη στιγμή στο «MasterChef» ήταν: Όταν χρειάστηκε να υπερασπιστώ τη θέση μου στον διαγωνισμό και αναμετρήθηκα και τον Σταμάτη Κωβαίο
Δεν θα ξεχάσω ποτέ από τον διαγωνισμό μαγειρικής: Τις άπειρες γνώσεις που πήρα και το ότι γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους, που έγιναν φίλοι μου.
Από το «MasterChef» κέρδισα: Μαγειρικές γνώσεις. Έγινα καλύτερος μαγειρικά και ως άνθρωπος και ως φίλος.
Ο αγαπημένος μου προορισμός: Νάξος.
Θάλασσα ή βουνό: θάλασσα.
Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Το κινητό μου.
Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει: Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.
Η αγαπημένη μου καθημερινή συνήθεια: Να πηγαίνω στη δουλειά.
Η αγαπημένη μου ταινία: «Στη φωλιά του κούκου».
Το αγαπημένο μου βιβλίο: «Η τέχνη της ευτυχίας».
Το αγαπημένο μου φαγητό: Γεμιστά πολίτικα.
Η στιγμή που έπαιξε κομβικό ρόλο στη ζωή μου:Όταν μπήκα στο «MasterChef».
Η συμβουλή που δεν θα ξεχάσω ποτέ: Να μάθω να σκέφτομαι.
Δεν συγχωρώ με τίποτα: Την αχαριστία και τη διπροσωπία.
Φοβάμαι: Δεν φοβάμαι τίποτα.
Πριν κοιμηθώ σκέφτομαι: Ό,τι έκανα μέσα στην ημέρα μου και προσπαθώ να γίνω καλύτερος την επομένη.
Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω: Τρώω πρωινό.
Τα επόμενα σχέδιά μου είναι: Να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται στη μαγειρική.
Πηγή: My TV