Σασμός: Βυθισμένοι στο πένθος οι Αγγελάκηδες
Media

Σασμός: Βυθισμένοι στο πένθος οι Αγγελάκηδες

Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να πείσουν την Καλλιόπη, που είναι ανένδοτη, να μη συνεχίσει τη βεντέτα, καθώς έτσι κινδυνεύει και ο μικρός Πετρής.

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική τη διαγράφει από τη ζωή της, καθώς πιστεύει πως εξαιτίας της ο Νικηφόρος κατέληξε νεκρός. Όλο το χωριό είναι σε αναβρασμό, ενώ η Εύα απλώνει τα δίχτυα της και συνεχίζει το σχέδιό της, κρύβοντας απ' όλους -και από τον Παύλο- τον απώτερο σκοπό της. Από την πλευρά τους, οι Βρουλάκηδες ετοιμάζονται για τον νέο κύκλο αίματος.

SASMOS-B.Mpismpikhs.jpg

Ανδρέας Βρουλάκης

GEORGE XANTHINAKIS

Στο μεταξύ, μία νέα δυσάρεστη εξέλιξη έρχεται να προσθέσει κι άλλη θλίψη στην ήδη βαριά ατμόσφαιρα της Άνω Ποριάς. Συγκεκριμένα, η Θοδώρα έχει μια έντονη αδιαθεσία και μεταφέρεται εσπευσμένα στον γιατρό. Εκεί την περιμένουν δυσάρεστα νέα, καθώς η κοπέλα χάνει το μωρό που περιμένει. Η απώλεια του παιδιού της συντρίβει τη Θοδώρα, η οποία βλέπει τα όνειρά της να καταστρέφονται ακόμη μία φορά. Το πένθος πέφτει βαρύ στο σπίτι των Αγγελάκηδων και κανείς δεν μπορεί να παρηγορήσει την κοπέλα.

sasmos-thodwra-leyteris.jpg

Λευτέρης και Θοδώρα

Παράλληλα, η Καλλιόπη και ο παπάς προσπαθούν να συνεφέρουν τη Βασιλική, αλλά εκείνη, μετά τον χαμό του Νικηφόρου, μοιάζει να έχει μπει πια σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Ταυτόχρονα, ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει ποιος του στέλνει τα απειλητικά μηνύματα, αλλά δεν καταφέρνει να βρει ποιος και τι κρύβεται πίσω απ' αυτά.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved