Σασμός: Η Θοδώρα χάνει το μωρό της
Media

Σασμός: Η Θοδώρα χάνει το μωρό της

Σασμός: Ο πόλεμος ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες φαίνεται να βρίσκεται μόνο στην αρχή.

Η Βασιλική ζητάει από τον Μαθιό να σκοτώσει τον Λάζαρο, ενώ η Αργυρώ με τον Αστέρη αποφασίζουν να πάνε στην Αυστραλία. Παράλληλα, η Θοδώρα αποβάλλει και ο Αντώνης φοβάται πως θα πει στη Μαρίνα την αλήθεια.

sasmos.webp

Ο θάνατος του Νικηφόρου έχει ανοίξει πληγές που δεν κλείνουν και η κατάσταση στην Άνω Ποριά μυρίζει μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί. 0 Αντρέας με τον Τηλέμαχο προσπαθούν να βρουν τρόπο να φυγαδεύσουν τον Λάζαρο πριν προλάβουν οι Σταματάκηδες να τον εντοπίσουν και να τον σκοτώσουν ή να συλληφθεί. Η Μαρίνα κόβει δεσμούς με τους Βρουλάκηδες, ενώ η Αργυρώ με τον Αστέρη αποφασίζουν να φύγουν για την Αυστραλία, καθώς φοβούνται πως κινδυνεύουν όσο μένουν στην Κρήτη. Από την άλλη πλευρά, η Καλλιόπη αναλαμβάνει η ίδια τα αντίποινα για τους Σταματάκηδες, ενώ ο παπα-Μιχάλης, ο Παύλος και ο Αντώνης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της για συγκάλυψη της δολοφονίας του Βασίλη στη φυλακή αναζητώντας τον συγκροτούμενο του που μίλησε στην Καλλιόπη.

SASMOS-M.Lampropoyloy.jpg

Σασμός Βασιλική

GEORGE XANTHINAKIS

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η κατάσταση της Βασιλικής μέρα με την ημέρα χειροτερεύει και η ίδια μεταλλάσσεται σε έναν σκληρό άνθρωπο. Μάλιστα, ζητάει από τον Μαθιό εκδίκηση πάση θυσία. Ο Μαθιός όπως και όλη η οικογένεια Σταματάκη βλέπουν τη συμπεριφορά της Βασιλικής και τρομάζουν μήπως κάνει καμιά τρέλα.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved