Η γη της ελιάς – Ζωή Γεράζη: «Ειρήνη και Παρασκευάς δεν θα χωρίσουν, θα έχουμε ευχάριστα»
Media

Η γη της ελιάς – Ζωή Γεράζη: «Ειρήνη και Παρασκευάς δεν θα χωρίσουν, θα έχουμε ευχάριστα»

H Ζωή Γεράζη, η Ειρήνη  από τη σειρά Η γη της ελιάς έδωσε δυνατό spoiler για τη Γη της Ελιάς και τον ρόλο της.

«Από την πρώτη στιγμή δεν συμπάθησα την Ειρήνη. Στον πραγματικό κόσμο αν υπήρχε δεν θα την έκανα παρέα. Αλλά με τον καιρό σεβάστηκα αυτό το κορίτσι γιατί κατάλαβα τα παιδικά χρόνια που έζησε λόγω οικογένειας. Είναι κόντρα ρόλος αλλά μου αρέσει» είπε αρχικά σε συνέντευξή της.

Θα προχωρήσει η σχέση Ειρήνης – Παρασκευά και σε εγκυμοσύνη;

«Μόνο η κυρία Δημητρίου τα ξέρει αυτά που γράφει τα υπέροχα σενάρια. Ωραία εξέλιξη θα ήταν όμως ίσως και να ηρεμούσε η Ειρήνη. Πιστεύω πως από δω και στο εξής θα φέρει τη ζωή της τούμπα. Είναι των άκρων. Από Μήτσος νταλικέρης γίνεται χαρωπή νοικοκυρά. Μην νομίζετε όμως, ακόμα και αυτή η εξέλιξη δεν θα χαροποιήσει το αγόρι της που είναι ελεύθερο πνεύμα. Και πάλι όμως, θα έρθουν πιο κοντά.» τόνισε στο TV24.

0e81a63e-gi-tis-elias.jpg

Θα έχουμε ευχάριστα δηλαδή;

Ευχάριστα θα έχουμε σίγουρα. Θα είναι γάμος όμως, θα είναι παιδί; Δεν το γνωρίζω. Κρατήστε μόνο ότι Ειρήνη και Παρασκευάς δεν θα χωρίσουν. Μάλλον αυτό θα είναι το ζευγάρι που θα στεριώσει στη σειρά.

gi-elias-01-03.jpg

Δεν θα καταρρεύσει όταν μάθει τι έχει κάνει ο πατέρας της και ότι ευθύνεται για τον θάνατο του Κίμωνα;

Αυτό το περιμένω πώς και πώς. Υποθέτω πως θα είναι μια εξέλιξη που θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς. Είναι μεγάλη ιστορία και το βάρος της θα επηρεάσει όλους.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved