Maestro: Επιστρέφει με νέα επεισόδια – Το spoiler και οι νέοι χαρακτήρες
Media

Maestro: Επιστρέφει με νέα επεισόδια – Το spoiler και οι νέοι χαρακτήρες

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τη μεγάλη επιστροφή και οι φανατικοί ανυπομονούν. To «Maestro» επανέρχεται στο πρόγραμμα του MEGA ενώ ταυτόχρονα θα προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Η σειρά διεθνών προδιαγραφών θα συναντήσει και πάλι το κοινό σε κάθε γωνιά του κόσμου, που μπορεί να μη μιλά ελληνικά, ξέρει όμως να εκτιμά τη δυνατή πλοκή, τις εξαιρετικές ερμηνείες και τα μαγευτικά πλάνα που κατάφεραν να βάλουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της μυθοπλασίας!

Παπακαλιάτης: «Στο μυαλό μου το φινάλε του Maestro υπήρχε από την πρώτη μέρα που άρχισα να γράφω»

Maestro-(5).png

To «Maestro», όμως, θα έχει πολλές ανατροπές και σίγουρα ένα από τα κομμάτια που α απασχολήσουν θα είναι η δολοφονία του Χαράλαμπου.

Ο Κώστας Μπερικόπουλος δεν θα είναι ο μοναδικός νέος ήρωας! Η Λένα Παπαληγούρα εισβάλλει ως η αδελφή του Αντίνοου Αλμπάνη, ο Νίκος Ψαρράς ως ο δικηγόρος της Στεφανίας Γουλιώτη, ενώ η Γεωργία Τσαγκαράκη και ο Αλέξανδρος Μούκανος θα υποδυθούν τους γονείς της Γιάννας, την οποία ενσαρκώνει η Τόνια Μαράκη.

Maestro-(3).png


Σύμφωνα με τα spoilers, στο πρώτο επεισόδιο, η Σοφία μαθαίνει αναπάντεχα ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της, ενώ ο Φάνης συνεχίζει να νοιάζεται για την τέλεια εικόνα του. Η Αλεξάνδρα, από τη δική της πλευρά, επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά, κυρίως, τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει. Η ψυχραιμία που θα επιδείξει δεν θα είναι όμως αρκετή.

XARIS-ALE3IOY-GYRISMATA-MAESTRO-800x534.jpg

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. 0 Αντώνης και η Χάρις θα την παρακολουθούν από απόσταση, ενώ εκείνη θα αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν.

Πηγή Τύπος tv

Ο Φάνης Μουρατίδης για το Maestro: «Συνέβη μία φορά στα 34 χρόνια της καριέρας μου»

Maestro: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο – Η Σοφία μαθαίνει πως ο γιος της είναι δολοφόνος

Αντίνοος Αλμπάνης: Η μεγάλη αποκάλυψη για το Maestro - «Σοκαριστήκαμε με αυτό που είδαμε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved