Τηλεθέαση: Σάρωσε η πρεμιέρα του β’ κύκλου του Maestro
Media

Τηλεθέαση: Σάρωσε η πρεμιέρα του β’ κύκλου του Maestro

Τηλεθέαση: Σάρωσε σε νούμερα η πρεμιέρα της σειράς, Maestro του β’ κύκλου στο Mega!

Στο δυναμικό κοινό το Maestro έκανε 19,9%, οι Ψυχοκόρες 16,4%, η Γη της Ελιάς 14,4% και το MasterChef 14,2%. Ο Σασμός έκανε 11,8%, το Survivor 11,4%, το Προξενιό της Ιουλίας 9,9%, ο Πρώτος από εμάς 7% και το TV Queen 2,2%.

Στο γενικό σύνολο, η Γη της Ελιάς σημείωσε 19,9%, οι Ψυχοκόρες 16,2%, το Maestro 16,1%, το Survivor 15,4%, το Προξενιό της Ιουλίας 14,5%, ο Σασμός 13,2%, το MasterChef 10,9%, ο Πρώτος από εμάς 6,1% και το TV Queen 2,3%.

maestro-2.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, Maestro Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved