To παρασκήνιο της συμφωνίας Αλευρά – Ζερόμ για την παρουσίαση της Eurovision
Eurovision

To παρασκήνιο της συμφωνίας Αλευρά – Ζερόμ για την παρουσίαση της Eurovision

Mετά το τέλος της πολυσυζητημένης φετινής διοργάνωσης της Eurovision, ο Θανάσης Αλευράς μιλά στη Realnews για το παρασκήνιο της συμφωνίας.

Πώς ήρθε η πρόταση να συμπαρουσιάσεις τη Eurovision;

Είμαι από τις περιπτώσεις που αγαπώ πολύ τη Eurovision, από παιδάκι. Ωστόσο, δεν υπήρξα ποτέ γιουροφάν. Αυτό είναι ένα άλλο σύμπαν που ανακάλυψα φέτος. Κάποιοι ξέρουν ημερομηνίες ξέρουν συμμετοχές ξέρουν λόγια, τραγούδια από όλες τις χώρες και είναι μια κινητή εγκυκλοπαίδεια σε ό,τι αφορά τη Eurovision. Εγώ δεν υπήρξα τέτοια περίπτωση, οπότε είχα πολύ περισσότερο διάβασμα από ό,τι αν ήμουν γιουροφάν και όχι απλός φαν. Η πρόταση ήρθε από τον πρόεδρο της ΕΡΤ, τον κ. Ζούλα, και με αιφνιδίασε, γιατί δεν είχα δει τον εαυτό μου ποτέ σε αυτόν τον ρόλο. Πιο πολύ με φανταζόμουν πάνω στη σκηνή, όταν ήμουν μικρός! Δέχθηκα αυτή την τιμητική πρόσκληση με χαρά και με λίγο φόβο. Είναι τιμητικό να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό.

Photo-by-Athanasios-Alevras-on-March-08-2024.-May-be-an-image-of-1-person-television-newsroom-and-text..jpg

Φαντάζομαι άτι η σκέψη για τη συμπαρουσίαση με τον Ζερόμ Καλούτα ήταν το χιούμορ και η ζωντάνια...

Νομίζω ότι το κάλεσμα μαζί με τον Ζερόμ έχει αυτή την πρόθεση. Να δώσουμε έναν τόνο λίγο πιο διασκεδαστικό ή πιο κωμικό. Ετσι κι αλλιώς με τον τρόπο μας πήγαμε κι εμείς. Ούτε δημοσιογραφικά πήγαμε να τον καλύψουμε, ούτε ως επαγγελματίες παρουσιαστές. Μεγάλη χαρά που το μοιράστηκα αυτό με τον Ζερόμ, με τον οποίο είμαστε και συνεργάτες πολλά χρόνια και έχουμε μια χημεία κερδισμένη, έτσι κι αλλιώς. Κοιταζόμαστε στα μάτια με τον Ζερόμ και ξέρουμε τι λέμε

Πηγή Real

Η Μαγγίρα «στριμώχνει» τον Αλευρά για τη Eurovision: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος του»

Αλευράς: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη Eurovision - «Δεν πήρα χρήματα, γιατί τόσος θυμός;»

Ξεσπά ο Νίκος Συρίγος για τη Eurovision: «Αυτό που κάνει ο Ζερόμ είναι αγενές και αλαζονικό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved