Τζίμα: Έγινε νονά και μαγνήτισε τα βλέμματα με την κομψή κόκκινη τουαλέτα της! Φωτό από το μυστήριο
2567032
Showbiz

Τζίμα: Έγινε νονά και μαγνήτισε τα βλέμματα με την κομψή κόκκινη τουαλέτα της! Φωτό από το μυστήριο

Η Ράνια Τζίμα έγινε νονά κι «έκλεψε» τις εντυπώσεις!

Από τις σπάνιες φορές που θα τη δούμε χωρίς το κλασσικό και «αυστηρό» ανδρόγυνο look της η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega βάφτισε το ένα από τα δίδυμα του Γιώργου Γρηγοριάδη και της Χριστίνας Ιορδανίδου.

Η Ράνια Τζίμα όπως δεν την έχετε ξαναδεί-Στο γυμναστήριο με κολάν & τις άψογες αναλογίες της

0006_STELA_GRIGORIADI_GIORGOS_GRIGORIADIS_XRISTINA_IORDANIDOY_APOSTOLOS_GRIGORIADIS_1952024-(2)8157.jpg
3060978

Πιο συγκεκριμένα το κοριτσάκι, το οποίο πήρε το όνομα «Στελλίνα». Η Ράνια Τζίμα μάλιστα έκανε σχετική ανάρτηση στα social media, γράφοντας: «20 χρόνια φιλίας επισφραγιστήκαν με την βάπτιση της Στελλίνας μας! Καλοφώτιστο το κορίτσι μας!».

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και απαθανάτισε την Ράνια Τζίμα πιο εντυπωσιακή από ποτέ μέσα στην κομψή κόκκινη μάξι τουαλέτα της, που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαύρο τσαντάκι ώμου

Δες φωτογραφίες στη gallery

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Γρηγοριάδης, παρουσιαστής στον Σκαϊ και η Χριστίνα Ιορδανίδη είχαν μιλήσει για τα δίδυμα στην Ελένη. Μάλιστα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης είπε ότι το ζει σε replay γιατί έχει άλλα 2 παιδιά που είναι 19 και 17 ετών, «είναι σαν να ζω μια δεύτερη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

«Την πρώτη φορά ήμουν 29 στα 30 τώρα είμαι 49 στα 50. Τώρα χρησιμοποιώ τη σοφία και την ωριμότητα, τότε τη νεανική ορμή. Όταν ήμουν 17 ετών απέκτησα δίδυμα αδέλφια από τον 2ο γάμο της μητέρας μου. Το ίδιο επαναλαμβάνεται τώρα με εμένα».

Ράνια Τζίμα: Η κόρη της στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega

Ράνια Τζίμα: Τα τρυφερά καρέ με την κόρη της, τα γενέθλια και η αποκάλυψη της ηλικίας

Ράνια Τζίμα: Το μήνυμα αγάπης της 7χρονης κόρης της που την εξέπληξε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved