5 χρόνια από τη μαύρη επέτειο του θανάτου του Ζάρλα & θυμόμαστε πως ο Πάνος ήταν η χαρά της ζωής!
Gossip Specials

5 χρόνια από τη μαύρη επέτειο του θανάτου του Ζάρλα & θυμόμαστε πως ο Πάνος ήταν η χαρά της ζωής!

Αυτό θα ήθελε και εκείνος για όσους τον γνωρίζουν! Ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, αναπάντεχα, ανήμερα των γενεθλίων του, το 2019!

Ο νικητής του Power of love 1 σκοτώθηκε σε τροχαίο και εκείνο το ξημέρωμα θα το θυμούνται για πάντα οι οικείοι του αλλά και όσοι τον αγάπησαν μέσα από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Σοκ: Νεκρός ο Πάνος Ζάρλας σε τροχαίο ανήμερα των γενεθλίων του (photos)

dsdddsds.jpg

Ήταν γύρω στις 02:00 το πρωί της 31ης Μαΐου του 2019, όταν ο Πάνος, έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μηχανής του στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του δρόμου και εκείνος έβρισκε ακαριαίο θάνατο. Ήταν μόλις 28 ετών και μάλιστα, πριν καν γίνει ευρέως γνωστός ο θάνατός του, φίλοι του και συγγενείς είχαν ήδη κατακλύσει τα social media με ευχές καθώς είχε τα γενέθλιά του.

Το Power of Love και η Στέλλα Μιζεράκη

Ο Πάνος Ζάρλας είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι αγάπης και έκανε σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη με την οποία χώρισαν λίγο καιρό μετά το παιχνίδι και αφού εκείνος είχε στεφθεί νικητής του πρώτου κύκλου του Power of Love.

panos-stella-power-of-love.jpg

Μετά τη σοκαριστική είδηση του θανάτου του Πάνου, έγινε γνωστό ότι εκείνο το βράδυ, η Στέλλα και ο Πάνος ήταν μαζί σε ένα πάρτι που του είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του για τα γενέθλιά του και φυσικά η νεαρή κοπέλα κατέρρευσε όταν έμαθε τι τού είχε συμβεί.

Το ζευγάρι βίωσε έναν μεγάλο έρωτα και μάλιστα είχε αποκαλυφθεί τότε πως ο Πάνος ήθελε να κάνει γυναίκα του την Στέλλα και της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Πάντως, η Στέλλα Μιζεράκη, ακόμα και αρκετό καιρό μετά τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του πρώην συντρόφου της συνέχιζε να δηλώνει δημοσίως πως ποτέ δεν τον ξέχασε και πως ο Πάνος ερχόταν συχνά στα όνειρά της.

Στις μνήμες όλων πάντως, ο Πάνος Ζάρλας θα μείνει ως ένας πολύ γοητευτικός νέο που αγαπούσε τη ζωή και ήθελε να τη ζήσει μέχρι το μεδούλι της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved