Το ναυάγιο: Στέλλα και Βασίλης περιμένουν παιδί
Media

Το ναυάγιο: Στέλλα και Βασίλης περιμένουν παιδί

Το ναυάγιο: Το «Φοίνιξ» τους στέρησε τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά η μοίρα τούς ένωσε για πάντα. Στέλλα και Βασίλης ζουν ευτυχισμένοι, ενώ εκείνη φέρνει στον κόσμο το παιδί τους

Η Στέλλα, από την πρώτη στιγμή που γέννησε, δεν αισθάνθηκε να έχει κάποιου είδους δέσιμο με το μωρό της. Κατηγόρησε τον εαυτό της για κακή μάνα, τα έβαλε με την Ελένη που τη συμβούλευε, όμως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε πως μπορεί το παιδί αυτό να μην είναι δικό της. Να μην είναι ο Κυριάκος της και πως ο πατέρας της είχε κινητοποιήσει το σύμπαν ολόκληρο λίγους μήνες πριν, δίνοντας της το μωρό μιας άλλης γυναίκας, για να την προστατεύσει από έναν νέο πόνο. Η αλήθεια όμως δεν θα αργήσει να της παρουσιαστεί.

Το Ναυάγιο: Η Βάσω μαθαίνει την αλήθεια για τον ρόλο του Δημήτρη στον θάνατο των γονιών του Άγγελου

stella.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η Ειρήνη, σίγουρη πως το παιδί της ζει και πως είναι θύμα του κυκλώματος για το εμπόριο βρεφών, αρχίζει να κάνει σχετική έρευνα μαζί με την Ελένη και τον Βασίλη. Τα βήματά τους θα τους οδηγήσουν πίσω στο νοσοκομείο όπου η Μαριάννα, η μαία που την ξεγέννησε, της αποκαλύπτει πως δεν μπορεί να της δώσει παραπάνω πληροφορίες για το παιδί της. «Είμαι σε δύσκολη θέση, κυρία Πανοπούλου. Κινδυνεύω αν μιλήσω. Καλύτερα είναι να ζητήσετε απαντήσεις από τον άντρα σας», της λέει και τότε η Ειρήνη καταλαβαίνει ποιος κρύβεται από πίσω. Και αφού εκείνη τη μέρα μόνο δύο έγκυες υπήρχαν στο νοσοκομείο και το παιδί της Στέλλας ήταν αυτό που εξαρχής είχε πρόβλημα με την καρδιά του. όλοι συνειδητοποιούν πως το παιδί της Στέλλας, στην πραγματικότητα είναι το παιδί της Ειρήνης.

Θάνος Λέκκας: «Κάναμε γύρισμα στους 52 βαθμούς, θέλω καλό κλίμα στις συνεργασίες μου»

Η Στέλλα λάμπει από ευτυχία!

stella-nauagio.jpg

Την ίδια ώρα η Στέλλα αρχίζει να μην αισθάνεται καλά, σε σημείο που θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστώσει τι συμβαίνει στην υγεία της. Και τότε είναι που μαθαίνει πως είναι για δεύτερη φορά έγκυος. «Τι εννοείς όταν λες πως είσαι έγκυος;», τη ρωτάει περιχαρής ο Βασίλης, που επίσης δεν πιστεύει στην καλή του τύχη. «Ότι θα σε κάνω πατέρα σε εννέα μήνες, Βασίλη μου. Αυτό εννοώ. Τι άλλο;», του απαντάει με πονηριά και τη χαρά τους θα επισφραγίσει μια μεγάλη αγκαλιά. «Κορίτσι μου, να ήξερες πόσο ευτυχισμένο με κάνεις. Κι εσύ και το μωρό μας είστε η ζωή μου», της δηλώνει.

vasilis-nauagio.jpg

Ελεάνα Στραβοδήμου: Είσαι γεμάτος και άδειος μαζί, μετά από μια δύσκολη σκηνή κι αυτό είναι απόλαυση

Με αφορμή το γεγονός αυτό, Ελένη, Βασίλης και Ειρήνη δεν θα κρύψουν τη μεγάλη αλήθεια από την ηθοποιό, η οποία θα συνεχίζει να νιώθει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον μικρό Κυριάκο. Η αλήθεια αρχικά τη σοκάρει και δη το γεγονός πως πίσω από αυτή την «επιχείρηση» κρυβόταν ο πατέρας της, όμως την ίδια στιγμή, χαϊδεύοντας την κοιλιά της, αρχίζει να ελπίζει στο μεγάλο θαύμα της ζωής. Την ευτυχία της θα ολοκληρώσει η καταδίκη του Αργύρη Βασιλείου στη δίκη που θα τελειώσει εκείνη την περίοδο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved