Η γη της ελιάς: Κρίση στο γάμο του Κωνσταντίνου- Νέα γυναίκα στη ζωή του
Media

Η γη της ελιάς: Κρίση στο γάμο του Κωνσταντίνου- Νέα γυναίκα στη ζωή του

 Εκρηκτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Mega, Η γη της ελιάς. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του Κωνσταντίνου και αναστατώνει τον γάμο του με την Ισμήνη.

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Κωνσταντίνου στο συμβολαιογραφείο γίνονται αφορμή για να δοκιμαστεί για άλλη μία φορά ο γάμος του με την Ισμήνη.

Αγγελική Κιντώνη: Ο ρόλος της Αλκμήνης στη Γη της Ελιάς, οι σπουδές και η καταγωγή

konstantinos-gi-elias.jpg

Όλα αρχίζουν όταν ο άντρας αποφασίζει να βρει μία γραμματέα για να τον βοηθάει στην καθημερινότητά του στο γραφείο, ρυθμίζοντας τα ραντεβού με τους πελάτες του. Τότε εμφανίζεται ως υποψήφια για τη θέση η όμορφη και γοητευτική Σοφία (Σκεύη Παπαμιλτιάδους). Η πρώτη εντύπωση του Κωνσταντίνου για εκείνη είναι πολύ θετική, καθώς διαπιστώνει ότι οι γνώσεις της και η συμπεριφορά της ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις του. Ζητάει, λοιπόν, από την κοπέλα να ξεκινήσει να εργάζεται στο πλευρό του.

Τάσος Ιορδανίδης: Πανηγυρίζει για το κύπελλο του ΠΑΟ στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

skevi-papamiltiadous.jpg

Νέα γυναίκα στη ζωή του Κωνσταντίνου.

Ωστόσο, η Σοφία αρχίζει να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νέο της αφεντικό και με κάθε ευκαιρία τού κάνει φιλοφρονήσεις. Λίγο αργότερα, η Ισμήνη επισκέπτεται τον σύζυγό της στη δουλειά του και αμέσως παρατηρεί τη διαχυτικότητα της νεαρής κοπέλας προς τον Κωνσταντίνο, γεγονός που την ενοχλεί ιδιαίτερα. Με την πρώτη ευκαιρία, αναφέρει τον προβληματισμό και τις επιφυλάξεις της για τη Σοφία στον άντρα της, αλλά εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσει, τονίζοντάς της ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό ανάμεσά τους.

Η Γη της Ελιάς – Γκλέτσος: Το επικό πρώτο γύρισμα με την Κοντού – Μου είπε ότι είμαι χάλια ντυμένος

gh-ths-elias-kwnstantinos-ismhnh.jpg

Όμως, η ανησυχία της Ισμήνης συνεχίζεται, γεγονός που φέρνει το αντρόγυνο σε ρήξη και δημιουργεί ακόμη μία φορά κρίση στον γάμο τους. Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος κατηγορεί την Ισμήνη για έλλειψη εμπιστοσύνης, ενώ εκείνη θεωρεί ύποπτο το γεγονός ότι ο σύζυγός της δεν παραδέχεται ότι η Σοφία έχει ερωτικές προθέσεις προς αυτόν. Συγχρόνως, η γραμματέας συνεχίζει να του δείχνει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον της, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης

Ειρήνη Τάσσου: Θα τα χάσεις με τη μοναδική φώτο της Αριάδνης από τη Γη της Ελιάς με μαγιό

Δάφνη Μπόκοτα: Αυτός είναι ο πανέμορφος γιος της και τον βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση!

Κούλλης Νικολάου: Ο έρωτας με τη γυναίκα του, τα φτωχικά παιδικά χρόνια & το spoiler για τη «Γη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved