Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση με τη συνεργάτιδα που την ξετρέλανε, το ευχαριστώ και... ο αποχαιρετισμός
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση με τη συνεργάτιδα που την ξετρέλανε, το ευχαριστώ και... ο αποχαιρετισμός

Η Ελένη Μενεγάκη ένα σχεδόν μήνα πριν το τέλος της σεζόν και το τέλος της συνεργασίας της με το Mega αποθέωσε και στο Instagram τη συνεργάτιδα που αυτή τη χρονιά την ξετρέλανε με τα θέματά της.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο, Αλεξάνδρα Αθανασίου.

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία από τη σημερινή εκπομπή και σχολίασε: «Αυτό το κορίτσι το έχω στην καρδιά μου , σ ευχαριστώ Αλεξάνδρα μου , ήταν υπέροχο να συνεργάζομαι μαζί σου #eleni #tomegatokalo ❤️»!

Μενεγάκη: Τα μαθήματα στο Instagram, οι προσπάθειες με τον άνθρωπό της & η μεγάλη αλλαγή

eleni-menegaki-green.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι και πριν από λίγες μέρες αποθέωσε τη συνεργάτιδά της και στον αέρα της εκπομπής. Με αφορμή την επίσκεψη ενός ξένου blogger AμεΑ στην Ακρόπολη, η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε πόσες φορές την έχουν επισκεφτεί οι Έλληνες, με τη δημοσιογράφο να έχει έτοιμη την απάντησή της.

Ελένη Μενεγάκη: Το τραγούδι και τα υπονοούμενα - «Κρατήστε το αυτό...»

menegaki-1.jpg

Και τότε η Ελένη Μενεγάκη σηκώθηκε από τη θέση της, αγκάλιασε την Αλεξάνδρα Αθανασίου, τη φίλησε και της έδωσε την ευχή της για την επόμενη δουλειά της:

“Κοριτσάκι μου έλα να σε φιλήσω. Τι δουλευταρού πραγματικά. Στον επόμενο που θα πας, πραγματικά με την ευχή μου… Δεν αφήνεις τίποτα, δε σε πιάνω πουθενά που να μην είσαι ενημερωμένη” και πρόσθεσε:“Τρέχεις όλη μέρα, κάνεις και βίντεο. Πραγματικά δηλαδή, νύφη να σε είχα θα σε έδινα εύκολα. Συγχαρητήρια κορίτσι μου”.

Σήμερα, 29 Μάη ανήρτησε μία φωτογραφία με τη δημοσιογράφο και... κάπως έτσι ξεκίνησε και ο αποχαιρετισμός με τους συνεργάτες της.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω

Μενεγάκη: Χαμός στην εκπομπή της - «Το ζούμε αυτό στην εκπομπή - Τρία χρόνια και τέτοιο φούντωμα»

Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι έτοιμη για γάμο…» - Οι συμβουλές της για να απογειώσεις την εμφάνισή σου

Παπακώστας: «Βαρέθηκα το στριμωγμένο 10λεπτο μαγειρικής!Έμεινα στην Ελένη, γιατί…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved