Γη της Ελιάς: Η Ξένια επιστρέφει και εκβιάζει τον Δημοσθένη
Media

Γη της Ελιάς: Η Ξένια επιστρέφει και εκβιάζει τον Δημοσθένη

Γη της Ελιάς: Η Αστυνομία δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα για την ύπαρξη ενός πτώματος στο δάσος.

Ο Κουράκος και η ομάδα του πηγαίνουν επιτόπου στο σημείο, αλλά δεν βρίσκουν τη σορό, όμως εντοπίζουν κάποια ίχνη του φόνου. Τις επόμενες ώρες, οι έρευνες για την ανθρωποκτονία στο βουνό συνεχίζονται με τον Γιώργη να είναι επικεφαλής της υπόθεσης.

Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική χειρουργείται κι ο Μάνος νιώθει τρομερές τύψεις

gi-tis-elias-dimosthenis.jpg

Την ίδια στιγμή, ο Δημοσθένης και ο Βαγιάκος μιλούν για τις παράνομες δουλειές τους σε ένα απόμερο σημείο του δάσους, αλλά εμφανίζεται-εκεί ξαφνικά ο Πότης. Εν τω μεταξύ, ο μαφιόζος συνειδητοποιεί πως ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του και έτσι βάζει το τσιράκι του στο τμήμα να το ψάξει. Από την άλλη, η Ειρήνη αισθάνεται απογοήτευση από τη στάση του Παρασκευά και πιστεύει ότι τον χάνει, γεγονός που χαροποιεί ενδόμυχα τη Θεοδώρα. Έτσι, η πρώτη προτείνει στον αρραβωνιαστικό της να συγκατοικήσουν μαζί με τους γονείς της.

gi-tis-elias-21.jpg

Ο Παρασκευάς τρομάζει και μόνο με την ιδέα και αποφασίζει να εξαφανιστεί, αν ο Δημοσθένης τον υποχρεώσει να μπει σώγαμπρος στο σπίτι του. Πράγματι, αμέσως μετά, ο πατέρας της Ειρήνης τον πιέζει να πάει να μείνει μαζί τους. Τότε ο νεαρός, για να γλιτώσει, μαζεύει τα πράγματά του και παριστάνει ότι φεύγει από τη Μάνη.'Όσο είναι εξαφανισμένος απ’ όλους, εκείνος κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου.

xenia-gi-tis-elias.jpg

Ταυτόχρονα, ο Δημοσθένης δέχεται ξαφνικά ένα μήνυμα από την Ξένια, η οποία επιστρέφει και τον εκβιάζει ζητώντας του 500.000 ευρώ προκειμένου να του δώσει τον γιο του

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς:Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν την Αντωνία για τον φόνο της Αλκμήνης

Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα εκβιάζει οικονομικά τον Πότη και την Άννα

Γη της Ελιάς: Ο τοκετός της Ιουλίας και η «επαναφορά» του Μάνου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved