Γερονικολού: Έχω βαφτιστήρια, την κόρη του Γιάννη, πολλά «τηλεοπτικά» παιδιά που τα θεωρώ οικογένεια
Showbiz

Γερονικολού: Έχω βαφτιστήρια, την κόρη του Γιάννη, πολλά «τηλεοπτικά» παιδιά που τα θεωρώ οικογένεια

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Κατερίνα Γερονικολού πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σαν ψέμα».

Η ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πώς αντιμετωπίζει στη ζωή της το ψέμα αλλά και για τον ρόλο της μητέρας.

Σαν ψέμα – Γερονικολού: Ο ρόλος και το spoiler για τη σειρά

geronikolou-(2).jpg

Αν βρεθείς αντιμέτωπη με το ψέμα στη ζωή σου, πώς αντιδράς;

Αυτό είναι το θέμα. Στην πραγματική ζωή το ψέμα μπορεί να καταστρέψει τα πάντα, γιατί πηγαίνει χέρι χέρι με τη διαταραχή της εμπιστοσύνης, που για μένα είναι ιερή, χτίζεται πολύ δύσκολα και γκρεμίζεται πολύ εύκολα. Προσωπικά, δεν τα πάω καλά με το ψέμα. Μιλάω για τα σοβαρά ψέματα. Με τα αθώα, μικρούλια ψέματα, τα κατά συνθήκην, τα πάω καλά. Σε μια σχέση ζωής όμως, σε μια οικογενειακή σχέση, τα ψέματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ούτε να φέρουν την ευτυχία. Ειδικά τα μακρόχρονα μαρτυρούν ότι δεν υπάρχει σωστή βάση σε μια σχέση. Γενικά είμαι υπέρμαχος του καλύτερα μια σκληρή αλήθεια παρά ένα γλυκό ψέμα.

Στη σειρά κλήθηκες να υποδυθείς μια μητέρα. Είναι ένας ρόλος που σε έχει απασχολήσει με οποιονδήποτε τρόπο στη ζωή σου;

Φυσικά και με έχει απασχολήσει, γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά στη ζωή μου. Έχω δύο βαφτιστήρια, την κόρη του Γιάννη, πολλά «τηλεοπτικά» παιδιά, με αρκετά από τα οποία συνεχίζω να έχω επαφή, και τα παιδιά των φίλων μου, που τα θεωρώ και αυτά οικογένειά μου. Τα αγαπώ τα παιδιά, όχι ως μητέρα, τουλάχιστον ακόμα, αλλά μέσα από άλλους συσχετισμούς.

tsimitselis-geronikolou-

Τι μπορεί να σε θυμώσει στη δουλειά σου;

Η ασυνέπεια, κυρίως, και η αδιαφορία. Αυτά τα [ δύο σημαίνουν έλλειψη επαγγελματισμού για μένα. 'Όταν σχηματίζουμε μια ομάδα, φτιάχνουμε ένα όχημα με κοινό προορισμό και στόχο. Όταν κάποιος δεν συμπλέει, αυτό με χαλάει. Πλέον, με απόλυτη σιγουριά μπορώ να πω πως έχω μόνο όνειρα. Ίσως να είχα φιλοδοξίες σε άλλη δεκαετία της ζωής μου, όταν ήμουν 20 ετών και ένιωθα πως είχα κάτι να αποδείξω - πρωτίστως στον εαυτό μου ίσως και μετά στους άλλους. Όσο περνούν τα χρόνια, αλλά-, ζουν μέσα μου οι προτεραιότητες και αυτά που με κάνουν ευτυχισμένη. Θα είμαι ευτυχισμένη σε μια δουλειά που αγαπάω, τόσο απλά και γενικά, και αν είμαι καλά στη σχέση μου. Δεν έχω φιλοδοξίες να κάνω κάτι συγκεκριμένο στη δουλειά μου ή τη ζωή μου.

geronikolou-(1).jpg

Βρίσκεις χρόνο να φροντίσεις τον εαυτό σου ως γυναίκα;

Είναι δύσκολο, αλλά λόγω της έκθεσης μπροστά στην κάμερα πρέπει να βρίσκω χρόνο. Απλά, ενώ παλαιότερα θα χαιρόμουν τον χρόνο περιποίησης, είναι πια αγγαρεία. Πρέπει να φτιάξω τα νύχια μου, να κάνω αποτρίχωση, να κάνω καθαρισμό προσώπου... Είναι όλα «πρέπει», γιατί το να είσαι περιποιημένος και σωστός είναι και θέμα σεβασμού στη δουλειά.

Πηγή Hello

Κατερίνα Γερονικολού: H φωτό με τη μητέρα της & τα τρυφερά λόγια: «Όσο υπάρχεις είμαι ακόμα παιδί»

Κατερίνα Γερονικολού: «Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή Ντενίση»

Γερονικολού: «Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, που θέλει να δείχνει σκληρό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved