Αρναούτογλου σε Μουζουράκη: «Στεναχωρήθηκα αλήθεια, γιατί ρε Πάνο;»
Media

Αρναούτογλου σε Μουζουράκη: «Στεναχωρήθηκα αλήθεια, γιατί ρε Πάνο;»

O Πάνος Μουζουράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night Show και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του εξέφρασε το παράπονό του, γιατί δεν τον κάλεσε στον γάμο του.

Ο Γρηγόρης είπε: « Ο Γιάννης από την μπάντα δεν ήρθε στον γάμο σου να παίξει μουσική και ο φίλος σου ο Γρηγόρης, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά, δεν ήρθε στον γάμο σου γιατί δεν τον κάλεσες. Μήπως λοιπόν ο Γιάννης δεν ήρθε να παίξει γιατί δεν κάλεσες τον φίλο σου, τον Γρηγόρη; Και ρωτάω, ήταν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο;»

Με τον Πάνο να λέει: « 500 στενοί φίλοι. Αλλά μήπως επειδή παρεξηγήθηκες, έβαλες άλλους να με πάρουν να με καλέσουν στην εκπομπή σου και δεν με πήρες τηλέφωνο εσύ ο ίδιος φίλε;».

panos.jpg

Και του απάντησε ο Γρηγόρης: « Θα σου πω την αλήθεια, στεναχωρήθηκα. Αλήθεια στο λέω, στεναχωρήθηκα. Αλήθεια. Ενώ χάρηκα πολύ που σε είδα ευτυχισμένο, ξέρω ότι θα έπρεπε να καλέσεις πολύ κόσμο, αλλά εγώ λέω «με τον Πάνο, ρε παιδάκι μου… γιατί ρε Πάνο;». Δηλαδή μου έμεινε παράπονο. Κι έτσι είπα στον Γιάννη, «μην κάνετε καμιά μ@@@@@α και πάτε στον γάμο του». Γιατί πάνω απ’ όλα είναι η εκδίκηση μετράει.»

Και ο Πάνος Μουζουράκης είπε: «Αφού το ανέφερες, να ζητήσω και από τον Κωνσταντίνο Ρήγο συγνώμη γιατί ούτε τον Κωνσταντίνο κάλεσα στον γάμο. Ξέρεις, από ένα σημείο και μετά δεν ελέγχεις εσύ τους καλεσμένους και είναι πιο γυναικεία δουλειά αυτή»

Πάνος Μουζουράκης: «Έφυγα από το σπίτι μου και από την πόλη μου στα 17 μου, ψάχνοντας»

Μουζουράκης - Κόζαρη: Το Πάσχα στην Αίγινα, το όνομα της κόρης τους και οι νονοί

Η Μποφίλιου με την ολόιδια αδερφή της, οι αγκαλιές Μουζουράκη-Κόζαρη και οι Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved