Αρναούτογλου: Αν ο ΑΝΤ1 πιστεύει ότι έχει χώρο να κάνει 10 βραδινές εκπομπές ο Λιάγκας, να τις κάνει
Media

Αρναούτογλου: Αν ο ΑΝΤ1 πιστεύει ότι έχει χώρο να κάνει 10 βραδινές εκπομπές ο Λιάγκας, να τις κάνει

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, τα τηλεοπτικά, το συμβόλαιό του, την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, αλλά και τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει και βραδινή εκπομπή.

Για τον Δημήτρη Σταρόβα είπε: «Μιλάω με την Άννα, πάει από το καλό στο καλύτερο, θέλει λίγο χρόνο, είναι μια πολύ ευαίσθητη στιγμή, οπότε προσευχηθείτε να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φτάσει στην αρχική φάση. Περάσαμε λίγο δύσκολα. Έγιναν όλα ξαφνικά, ξύπνησε το πρώι, ήταν μια χαρά μέχρι τις 10 και 10 και 5, είναι μια ιστορία πολύ παράξενη. Όταν όλα τελειώσουν και σας εξηγήσει το περιστατικό και πώς ακριβώς έγινε δεν θα το πιστέψετε, καταλάθος βρέθηκε η Άννα εκείνη την ώρα εκεί. Ο Θεός την έστειλε από το σχολείο που δουλεύει να πεταχτεί για μισή ώρα στο σπίτι και να…».

Αρναούτογλου: Επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο – «Τα πράγματα είναι σταθερά»

Για το συμβόλαιό του ανέφερε: «Βάζω έναν χρόνο διάρκειας συζητήσεων. Πάντα όταν τελειώνει το συμβόλαιο βάζω έναν χρόνο διάρκειας κάποιους μήνες πριν τελειώσει, οπότε εκεί, αν ο σταθμός θέλει κάποιον παρουσιαστή ή όχι, το γνωρίζει, δεν χρειάζεται δηλαδή τους 1-2 τελευταίους μήνες. Για εμένα πάντα η περίοδος των Χριστουγέννων είναι εκείνη που αποφασίζουμε, γιατί θέλω να έχω κι εγώ χρόνο, αν ο σταθμός δεν θέλει να συνεχίσουμε να έχω χρόνο να διαπραγματευτώ. Ο ΑΝΤ1 με ήθελε, οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω ούτε ένα ραντεβού».

arni.jpg

Για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, είπε: «Δεν ασχολούμαι με κανέναν. Χρειάζεται βοήθεια η Ελένη από εμένα; Η Ελένη είναι μια γυναίκα ολοκληρωμένη, έχει την καριέρα της, θέλει να τη συνεχίσει καλώς, θέλει να πάει αλλού καλώς, τι να πούμε;».

Εκατομμυριούχος: Καρδιοχτύπησαν οι τηλεθεατές - Ο παίκτης «φωτιά» έγραψε ιστορία με τη 15η ερώτηση

Και για τον Γιώργο Λιάγκα: «Το κανάλι αποφασίζει, αν το κανάλι πιστεύει ότι έχει χώρο να κάνει 10 βραδινές εκπομπές ο Γιώργος, να τις κάνει. Είναι πολύ ωραίος στις συνεντεύξεις, δεν έχω τέτοια θέματα».

Αρναούτογλου σε Μουζουράκη: «Στεναχωρήθηκα αλήθεια, γιατί ρε Πάνο;»

Σάκης Αρναούτογλου στον αδερφό του, Γρηγόρη: «Το χρωστάω σε αυτή που μας έφυγε με αυτόν τον τρόπο»

Ο Ρόκκος την είπε στον Αρναούτογλου: «Όταν με πρωτοείδες με τη Λελέ, της είπες μακριά από αυτόν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved