Σασμός: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο – Νεκροί Βασιλική - Μαθιός! Πότε θα δούμε το φινάλε;
Media

Σασμός: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο – Νεκροί Βασιλική - Μαθιός! Πότε θα δούμε το φινάλε;

Σασμός spoiler: Η υπόσχεση που της έδωσε, όταν έγινε και επίσημα γυναίκα του, να είναι μαζί μέχρι τον θάνατο, παίρνει στα επόμενα επεισόδια, σάρκα και οστά.

Το αγαπημένο ζευγάρι, ο Μαθιός και η Βασιλική, είναι τελικά το μόνο που δεν θα επιβιώσει από την εκδίκηση των Μουντάκηδων.

Σασμός: Νεκρός ο Μαθιός- Θρήνος και οδυρμός για Καλλιόπη και Βασιλική

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy-(3).jpg

Όλοι οι ήρωες γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το τέλος, μάλιστα κάποιοι έχουν κάνει και τα αντίστοιχα γυρίσματα, υπάρχουν δυο που δεν έχουν πάρει ακόμα τα αντίστοιχα σενάρια στα χέρια τους και αυτό γιατί η ομάδα των σεναριογράφων με αρχηγό την Εμμανουέλα Αλεξίου, θέλει να φέρει την πραγματική ανατροπή στην ιστορία τους. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Μαθιό και τη Βασιλική.

sasmos-2.jpg

Ο Μαθιός και η Βασιλική, λέγεται λοιπόν πως βρίσκουν τραγικό τέλος έπειτα από σφαίρα των Μουντάκηδων. Οι δυο τους δεν θα προλάβουν να αντιδράσουν από την επίθεση εναντίον τους, και θα κλείσουν τα μάτια τους για πάντα, ειρηνικά και με το χαμόγελο στα χείλη, καθώς θα βλέπουν σαν όραμα τον γιο τους, Νικηφόρο, να τους ανοίγει την αγκαλιά του. Την ακριβώς επόμενη σκηνή ο Μανούσος Μουντάκης παραδίνεται στην αστυνομία της Ανω Ποριάς, παίρνοντας πάνω του, όλη την ευθύνη για το θάνατο του ζευγαριού. Η βεντέτα μεταξύ Μουντάκηδων και Σταματάκηδων πρόκειται να σταματήσει εκεί, όμως το πλήγμα για την οικογένεια των τελευταίων θα είναι τεράστιο.

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy.jpg

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο, καμία σκέψη για εκδίκηση δεν θα μπορέσει πια να υπάρξει. Ο θάνατος πια στέρεψε για όλους και μόνο ένα πράγμα υπάρχει για να φέρει επιτέλους την ειρήνη και την δικαίωση: Ο σάσμος! Ετσι η νέα εποχή στο χωριό αρχίζει με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, που θα είναι αυτή η ένωση που θα φέρει το οριστικό τέλος της πιο αιματηρής βεντέτας

Το μεγάλο φινάλε γράφεται στις 4 Ιουλίου

Πηγή tv24

Σασμός: Άγρια σύγκρουση του Αντώνη με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη

Σασμός: Οι Μουντάκηδες είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν έναν ανελέητο πόλεμο!

Σασμό περιμέναμε, νέα βεντέτα ξεσπά! Ο Ανδρέας γυρίζει πίσω… τιμωρός;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved