Ναυάγιο – Ευχάριστα νέα! Λίνα και Μάκης κλέβονται και παντρεύονται κρυφά
Media

Ναυάγιο – Ευχάριστα νέα! Λίνα και Μάκης κλέβονται και παντρεύονται κρυφά

Ναυάγιο - Η Λίνα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Οθωνα, όμως η Μαρία που θέλει το καλό του γιου της, παρεμβαίνει και σώζει τον έρωτα εκείνης και του γιου της.

Η Μαρία βλέποντας τον Δημήτρη, να είναι έτοιμος να αποκαλύψει στη Θοδώρα ότι είναι κόρη του, τον πυροβολεί.

Το Ναυάγιο: Η Βάσω περιμένει εναγωνίως τον Άγγελο για τον αρραβώνα, όμως εμφανίζεται ο...

Χωρίς οίκτο ειδικά μετά τον θάνατο του Βλάση και μη έχοντας κάτι παραπάνω για να ελπίζει πατάει τη σκανδάλη, σε ένα από τα επόμενα επεισόδια προκειμένου να σταματήσει το κακό που έχει μπει ξανά στη ζωή της και έχει το όνομα Δημήτρης Γιαννακάκης.

navagio-(1).jpg

Η σφαίρα όμως δεν θα σταθεί μοιραία για τον ισχυρό κτηματομεσίτη. Για την ακρίβεια όταν εκείνος συνέλθει αποφασίζει να πάει στην αστυνομία να την καταδώσει, ωστόσο η Λίνα που δεν θέλει να δει τον Μάκη να χάνει και τη μητέρα του. παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. «Θα κάνω ότι μου πεις. Μόνο μη δώσεις ποτέ το όνομα της μητέρας του Μάκη στην αστυνομία, μπαμπά. Σε ικετεύω. Δεν ξέρω αν θα αντέξει και αυτό το χτύπημα», λέει στον πατέρα της και εκείνος που τη βλέπει ευάλωτη για πρώτη φορά το εκμεταλλεύεται

othonas-lina-navagio-(3).jpg



«Καταλαβαίνεις ότι πήγε να με σκοτώσει κορίτσι μου; Αλλά μάλλον νοιάζεσαι περισσότερο για το καλό του πρώην αγαπημένου σου, παρά για το δικό μου», παρατηρεί. Και συνεχίζει: «Μόνο αν ξεχάσεις για πάντα τον γιο της και παντρευτείς τον Οθωνα θα ξεχάσω το ότι η Μαρία ήθελε να με σκοτώσει». Η Λίνα καταλαβαίνει τον εκβιασμό του, αλλά δείχνει αποφασισμένη να προστατεύσει με τον τρόπο της τον Μάκη. «Ναι πατέρα, θα παντρευτώ τον Οθωνα, θα κάνω ότι μου πεις», του τονίζει και βλέπει ένα χαμόγελο ικανοποίησης να σχηματίζεται στα χείλη του πατέρα της.

othonas-lina-navagio-(4).jpg



Δεν θα αργήσει να γίνει γνωστός ο λόγος που η Λίνα υπέκυψε στην πρόταση γάμου του Οθωνα και τις πιέσεις του πατέρα της, γεγονός που θα στεναχωρήσει πολύ τη Μαρία. Η στεναχώρια του γιου της, Μάκη, που χάνει την κοπέλα που αγαπάει θα είναι μεγάλη. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη ζωή της Aννας που ετοιμάζει έναν γάμο που δεν θέλει. Η πρώτη σκέψη της Μαρίας λοιπόν είναι να πάει μόνη της να παραδοθεί για την επίθεση εναντίον του Δημήτρη, με σκοπό η Λίνα να μην έχει καμία υποχρέωση απέναντι στον πατέρα της όμως η Θοδώρα δεν την αφήνει. «Εμένα με σκέφτηκες καθόλου; Τι θα απογίνω εγώ αν φύγεις και εσύ από το σπίτι μας;», τη ρωτά και η Μαρία σκέφτεται ξανά την απόφαση που πήρε.

navagio-makis.jpg

Ο Μάκης είναι αυτός που στο τέλος αλλάζει την κατάσταση υπέρ του ζευγαριού. Κι αυτό γιατί αποφασίζει να κλέψει τη Λίνα και να φύγουν μακριά για να ζήσουν τον έρωτα τους, εκεί που κανείς δεν μπορεί να τους εντοπίσει. Οσο το ζευγάρι κάνει όνειρα για το μέλλον του και ετοιμάζει κρυφά τον γάμο του, ο Δημήτρης με την Πολυξένη και τη Μαρία καταλαβαίνουν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να αλλάξουν τα δεδομένα ή ακόμα καλύτερα τα συναισθήματα των παιδιών τους. Αποφασίζουν λοιπόν να κάνουν ειρήνη αφήνοντας πίσω ότι τους προκάλεσε πόνο.

Πηγή tv24

Το Ναυάγιο: Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσσης όταν μάθει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη

Το ναυάγιο: Στέλλα και Βασίλης περιμένουν παιδί

Ναυάγιο: Ο Βλάσσης πεθαίνει στην αγκαλιά της Μαρίας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved