Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Ισίδωρος που δεν τον ενημέρωσε κανείς ότι γέννησε η Ιουλία
Media

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Ισίδωρος που δεν τον ενημέρωσε κανείς ότι γέννησε η Ιουλία

Τι θα δούμε σήμερα, 31 Μάη, στη σειρά, Η Γη της Ελιάς;

Αγώνα δίνει ο Μάνος για να κόψει τις αμφεταμίνες και η Μαρίνα παρατηρεί ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά μαζί του. Ο Άγγελος στριμώχνει την Κούλα όλο και περισσότερο και δεν κάνει πίσω στα «θέλω» του.

gi-tis-elias-7.jpg

Αργότερα, γνωρίζει την Αφροδίτη, γοητεύεται αμέσως και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη διεκδικήσει. Η Μαργαρίτα επιχειρεί να κάνει τον Μιλτιάδη να δει τη Θεοδώρα με άλλα μάτια, χωρίς όμως να ξέρει ποιος είναι ο διακαής του πόθος.

Η Βασιλική πηγαίνει στην Αθήνα αυθημερόν για να γνωρίσει το καινούριο της αδελφάκι και, μαζί με την Αριάδνη, περνούν λίγο χρόνο στο πλευρό της Ιουλίας και του Στάθη.

elias.jpg

Ο Παρασκευάς, κόντρα στις πεποιθήσεις του, αναλαμβάνει αρχηγικό ρόλο στον πορτοκαλεώνα και οι εργάτες ανταποκρίνονται θετικά σε αυτό. Η Αμαλία μαθαίνει από σπόντα ότι γέννησε η Ιουλία και το λέει στον Ισίδωρο ο οποίος γίνεται έξαλλος που δεν τον ενημέρωσε κανείς νωρίτερα...

konstantinos-gi-elias.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε: Ο Στάθης κι η Αριάδνη φτάνουν εγκαίρως στην Αθήνα και προλαβαίνουν τον τοκετό της Ιουλίας. Ο Στάθης συμμετέχει ενεργά σε όλη τη διαδικασία κι ο μπέμπης είναι υγιέστατος. Όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ τα ευχάριστα νέα μαθαίνουν κι ο Λυκούργος με τον Πότη. Ο Μάνος με τη Μαρίνα και την Αγγελική γυρίζουν σπίτι, ενώ ο Μάνος παλεύει να μειώσει τις αμφεταμίνες. Ο Ορέστης αποχαιρετάει τον Δημοσθένη, την Ειρήνη και την Ασπασία και φεύγει από τη Μάνη. Ο Αποστόλης ενημερώνει τον Κουράκο πως ο Πότης κι η Άννα ξανάρχισαν την σκοποβολή, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Η Χάιδω δίνει τα ρούχα του Φίλιππου στους απόρους και ξαναζεί το δράμα της...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved