Ο Τσαλταμπάσης αποκαλύπτει: «Δεν ήθελα να συνεργαστώ με τη Βουγιουκλάκη γιατί ζητούσε να κουρευτώ»
Media

Ο Τσαλταμπάσης αποκαλύπτει: «Δεν ήθελα να συνεργαστώ με τη Βουγιουκλάκη γιατί ζητούσε να κουρευτώ»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής I Love Σου Κου και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν ήταν ακόμα παιδί. 

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αρχικά για την παιδική του ηλικία και τη σχέση που ανέπτυξε με το θέατρο όταν ήταν μόλις 9 ετών.

Νόρα Βαλσάμη: Στο φως το πιο σκοτεινό μυστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη 50 χρόνια μετά το διαζύγιο

0901_THANASIS_TSALTAMPASIS_2392023.jpg

NDPPHOTO

ndpphoto@gmail.com

"Πήγαινα από πολύ μικρός στο θέατρο μαζί με τους γονείς μου. Μαγευόμουν χωρίς να καταλαβαίνω τίποτα. Στα 9 μου έτη έπαιξα στην πρώτη μου θεατρική παράσταση κι ένιωσα απελευθέρωση. Ήμουν τόσο ντροπαλό παιδί και πάνω στη σκηνή ένιωθα ακριβώς το αντίθετο. Ακολούθησα κατά γράμμα τις συμβουλές του σκηνοθέτη και ένιωσα τόσο ωραία και από τότε έλεγα πάντα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός.

Από το Κρατικό Θέατρο προσέγγισαν τους γονείς μου για μία πιο μόνιμη συνεργασία, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας πως θα αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω όταν κλείσω τα 18. Και καλύτερα να σας πω την αλήθεια, γιατί ένα παιδί 9 ετών δεν μπορεί να καταλάβει πολλά πράγματα.

Πάντως όλες οι εμπειρίες που είχα στο μεσοδιάστημα μέχρι να γίνω ηθοποιός, έχουν επηρεάσει πολύ τον τρόπο με τον οποίο παίζω σήμερα", δήλωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Σχετικά με τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανέφερε:

vougiouklaki.jpg

"Θέλω να πιστεύω πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάτι είδε σε εμένα γι' αυτό και με επέλεξε, στεναχωρήθηκα όμως γιατί τότε ήθελε να κόψω το μαλλί μου και το σκεφτόμουν μήπως δεν πήγαινα γιατί εγώ δεν ήθελα. Εγώ τότε δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι έπαιζε δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη".

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στο φως η φωτογραφία της, λίγο πριν το... τέλος

Βουγιουκλάκη: Το άρωμα που φορούσε σε όλη της τη ζωή & «λουζόταν» με αυτό-100 ml την εβδομάδα

Η αποκάλυψη του Σταμάτη Φασουλή για την Βουγιουκλάκη: «Της πήρε 30 χρόνια για να ησυχάσει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved