Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένας έντονος διαπληκτισμός και...»
Media

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένας έντονος διαπληκτισμός και...»

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή της αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η παρουσιάστρια, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι υπήρχαν έντονοι διαπληκτισμοί το τελευταίο διάστημα και μετά και τις δηλώσεις που έκανε ο παρουσιαστής για εκείνη, αποφάσισαν να μην συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

Νέα σχέση για την Μαρία Αντωνά; «Αν είναι αυτός που ακούγεται, είναι ελεύθερος»

kainourgiou-mikroutsikos.jpg

«Η συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο πήγε πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Απλά το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένας έντονος διαπληκτισμός – όχι μόνο μαζί μου- και ένα έντονο κλίμα στην εκπομπή. Και μετά από μια συνέντευξη που έδωσε ο Αντρέας που φάνηκε ότι δεν θέλει να είναι σε αυτή την εκπομπή, είπαμε καλύτερα να αποχωρήσει. Δεν ήθελα να το γενικεύουμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Θα ήμασταν αχάριστοι και ο Ανδρέας και εμείς αν λέγαμε ότι αυτά τα τρία χρόνια η συνεργασία δεν πήγε καλά. Και πρώτοι ήμασταν και πολύ καλά πήγε. Και ξαναλέω, στην καρδιά μου θα είναι πάντα και εγώ μόνο καλά έχω πάρει. Αν σε κάποιον έχει μείνει αρνητικά αυτή η συνεργασία, αυτή δεν είμαι εγώ».

Διαβάστε επίσης:

Η casual Νατάσα Θεοδωρίδου, το μίνι λευκό φόρεμα της Μπόμπα και το summer σύνολο της Καινούργιου

Καινούργιου: «Από όλους τους άντρες που θα περάσουν απ’ τη ζωή μου, θα είσαι πάντα ο καλύτερος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved