Ραφαηλίδης: Η σχέση «ζωής» με τη Γερμανού, η συνεργασία και η ελπίδα για μια καλύτερη χρονιά
Media

Ραφαηλίδης: Η σχέση «ζωής» με τη Γερμανού, η συνεργασία και η ελπίδα για μια καλύτερη χρονιά

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης βρίσκεται για τέταρτη χρονιά στο «Καλύτερα δε γίνεται», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, στον Alpha.

Η εκπομπή είναι το αγαπημένο ραντεβού των τηλεθεατών τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου και δεν είναι τυχαίο. Αν και στην αρχή ο Παναγιώτης θαμπώθηκε από τον μύθο και τη λάμψη της τηλεόρασης, ως ρεαλιστής γρήγορα κατάλαβε ότι πρόκειται απλώς για μια δουλειά.

Καλύτερα δε γίνεται: Η Γιουροβιζιονική έναρξη της εκπομπής και ο λόγος που απουσιάζει συνεργάτης της

panagiotis_ruff_1706117894_3287477631317285834_10920407.jpg

Για μία ακόμη χρονιά στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Πώς είναι αυτή η σχέση;

Είναι η τέταρτη χρονιά μου στο «Καλύτερα δε γίνεται» και, αν σκεφτεί κανείς πως είναι η ένατη χρόνια μου στην τηλεόραση, με τα οκτώ χρόνια να με βρίσκουν δίπλα στη Ναταλία, μιλάμε για μια σχέση ζωής. Πέραν της φιλίας που μας ενώνει ούτως ή άλλως επαγγελματικά μάς ενώνουν μνήμες χρόνων, μαθήματα, εμπειρία και εξέλιξη, με τη Ναταλία να είναι η τηλεοπτική δασκάλα μου. Δεν είναι πάντα όλα ρόδινα, καθώς η δουλειά της τηλεόρασης περνά από ποικίλες φάσεις, αυτό που μένει όμως πάντα είναι τα γέλια μας με τα οποία ξορκίζουμε κάθε δυσκολία και πρόκληση στη διαδρομή μας.

Περίμενες, όταν ξεκίνησες την τηλεόραση, ότι θα γινόσουν «τηλεοπτικός»;

Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα, μα και δεν απέκλεια τίποτα. Μπήκα στην τηλεόραση με άγνοια, αλλά και με σεβασμό στον καινούργιο για εμένα επαγγελματικό στίβο και λειτούργησα σαν σφουγγάρι. Την αγάπησα και νιώθω πως αυτό είναι αμοιβαίο.

rafailidis-(1).jpg

Συνεχίζετε την πρωτιά. Τελικά, είναι βέρα τηλεοπτικής συνήθειας ή έχετε άλλα μυστικά;

Το μεγάλο μας μυστικό είναι ολοφάνερο... Ανταγωνιζόμαστε τον εαυτό μας προσηλωνόμαστε στον δικό μας στόχο, που είναι «τα Σαββατοκύριακα καλύτερα δε γίνονται», και κυρίως δεν θεωρούμε ούτε για μια στιγμή την πρωτιά δεδομένη και χαρισμένη σε εμάς. Δουλεύουμε πολύ και με πολλή αγάπη.

Το «Καλύτερα δε γίνεται» συνεχίζει ακάθεκτο και την επόμενη σεζόν. Εσύ θα είσαι;

Η χρονική στιγμή που τα λέμε είναι κομβική, καθώς διανύουμε περίοδο ανανεώσεων και μεταγραφών και δεν έχω κάνει συζητήσεις με το κανάλι. Θεωρώ πως οι προθέσεις εκατέρωθεν είναι για το καλύτερο και πως σύντομα θα διασαφηνιστούν τα πράγματα.

panagiotis_ruff_1716562949_3375097102974057754_10920407.jpg

Ακούμε για κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στα πρόσωπα της εκπομπής. Το έχεις ζήσει αρκετές φορές. Προσαρμόζεσαι εύκολα;

Είμαι τέρας προσαρμοστικότητας είμαι ένας άνθρωπος που χρειάζεται τεράστιος κόπος για να τσακωθεί κανείς μαζί μου, είμαι φιλόξενος στα νέα πρόσωπα όταν προκύπτει να μπαίνουν στον δικό μου επαγγελματικό χώρο, οπότε θέτω και τα δικά μου όρια, που δεν είναι άλλα από το «εδώ δουλεύουμε θετικά, συνεργαζόμαστε και διευκολύνει ο ένας τον άλλον για το καλύτερο αποτέλεσμα του συνόλου».

Πώς είδες φέτος τα προγράμματα;

Είδα πολλή τηλεόραση για την τηλεόραση, με θέμα την τηλεόραση, απευθυνόμενη στην τηλεόραση. Φυσικά είδα και φωτεινές εξαιρέσεις αλλά η μάστιγα της αυτοαναφορικότητας που κατάντησε... αυτοκαταστροφικότητα κατά τη γνώμη μου, ήταν πολύ έντονη φέτος. Ελπίζω σε μια καλύτερη επόμενη χρονιά.

Πηγή Real

Στο χειρουργείο ο Ραφαηλίδης: « Η εβδομάδα είναι των παθών γιατί από πόνο δεν θέλετε να ξέρετε»

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Η πανδημία με βρήκε μόνο μου στη ζωή, single, με τον σκύλο μου και άφραγκο»

Ναταλία Γερμανού: Το καλύτερο παρεάκι πήγε διακοπές και η παρουσιάστρια πόζαρε με μαγιό στην παραλία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved