Ο Δημήτρης Γεωργιάδης στο gossip-tv: «Η πατρότητα είναι μία διαδικασία αναγέννησης & αυτογνωσίας»
Gossip Specials

Ο Δημήτρης Γεωργιάδης στο gossip-tv: «Η πατρότητα είναι μία διαδικασία αναγέννησης & αυτογνωσίας»

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε ως Δημητρό Ατζαλίνα στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας και τώρα ο Δημήτρης Γεωργιάδης άρχισε να κατακτά και την ελληνική τηλεόραση, αφού προηγήθηκε μία μεγάλη επιτυχία στη ρωσική -ναι καλά διαβάσατε- μικρή οθόνη!

Αν και μόλις 37 ετών, ο Δημήτρης Γεωργιάδης έχει κάθε λόγο να παινεύεται ότι έχει κατακτήσει πολλές κορυφές στη ζωή του.

Δημήτρης Γεωργιάδης: To τέλος του Προξενιού δεν έχει γραφτεί ακόμη

georgiadis.jpg

Σίγουρα πάντως, από τις πιο ψηλές κορυφές που έχει κατακτήσει και που όπως λέει στο gossip-tv είχε βάλει σκοπό από πολύ νεότερη ηλικία ήταν να γίνει μπαμπάς! Και σήμερα, βέβαια, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Πατέρα, έχει κάθε λόγο να γιορτάζει μαζί με όλους τους μπαμπάδες του κόσμου και να χαίρεται που είναι πατέρας των δίδυμων παιδιών που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Ιώ. Είναι ο Άλκις και η Αριάδνη που ήρθαν στον κόσμο πριν από περίπου δυόμιση χρόνια για να του αλλάξουν τη ζωή ολοκληρωτικά!

Είμαι γονιός 24 ώρες, 365 μέρες, όπως και η Ιώ, η γυναίκα μου

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και στο Maestro αφού ενσωματώθηκε στο καστ του δεύτερου κύκλου της σειράς του Mega, σε μία προσωπική εξομολόγηση για τη ζωή του, δεν κρύβει τη σύνδεση που έχει με τα παιδιά του.

Εκμυστηρεύεται τις στιγμές εκείνες που κρατά σαν φυλαχτό στη σκέψη του και χαμογελά όποτε τις επαναφέρει στο νου. Μιλάει με λατρεία για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει και αναλύει πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να είναι πατέρας δύο παιδιών που μεγαλώνουν ταυτόχρονα...

dimitris.georgiadis.gr_1698041831_3219730705650116973_262797691.jpg

Έχετε αποκτήσει δίδυμα. Πόσο εύκολο ήταν από την day 1 να έχετε παιδικά κλάματα και φροντίδα δύο μωρών συγχρόνως;

Είναι από την day 1 ένα απερίγραπτο, ονειρεμένο, απαιτητικό, καμιά φορά ασφυκτικό, βαθιά ανθρώπινο ταξίδι. Έχω μάθει τόσα καινούργια πράγματα για το πώς είμαστε όλοι μας φτιαγμένοι, το πόσο καθοριστικά είναι τα βιώματά μας από τότε που ήρθαμε στον κόσμο, που όλο αυτό που μου συμβαίνει θα έλεγα ότι είναι μια διαδικασία αναγέννησης και αυτογνωσίας, οπότε μοιραία είναι ΚΑΙ επίπονη. Στο πρακτικό κομμάτι, οι πρώτοι τρεις μήνες για κάποιον νέο γονιό διδύμων, είναι μια τρέλα!

Είστε ένας full time μπαμπάς ή ο μπαμπάς του weekend;

Είμαι γονιός 24 ώρες, 365 μέρες, όπως και η Ιώ, η γυναίκα μου. Νομίζω πως η γενιά μου κάνει έναν αγώνα να έρθει μια ισοτιμία στα ζευγάρια, αν μιλάμε για οικογένειες με δύο γονείς, ώστε κανείς και καμία να μη νιώθει πως το ταίρι του είναι περιορισμένο, αδικημένο, στο χρόνο που έχει για να εργαστεί και να πραγματοποιήσει τους στόχους και τα όνειρά του. Οι weekend fathers δεν ξέρω ποιοι είναι, αλλά φοβάμαι πως τους δημιούργησε η πατριαρχία.

Ποια είναι η σύνδεσή σας με τα παιδιά σας;

Είναι αυτή η σύνδεση που προκύπτει όταν μεταξύ των ανθρώπων υπάρχει παιχνίδι, σεβασμός και αγάπη.

Ποια είναι η ώρα που μοιράζεστε μαζί τους και νιώθετε ότι την χαίρεστε και εσείς όσο και εκείνα;

Θα έλεγα ότι είναι οι στιγμές που ανακαλύπτουν κάτι καινούργιο για τους εαυτούς τους και τις δυνάμεις τους. Σε αυτές τις στιγμές τρελαινόμαστε ομαδικώς!

1714722270332-953612707-georgiadis.jpg

Ήταν συνειδητή σας απόφαση να γίνετε μπαμπάς ή απλώς προέκυψε;

Με την Ιώ θέλαμε χρόνια να γίνουμε γονείς και όταν τελικά τα καταφέραμε η χαρά ήταν απερίγραπτη. Ήθελα από μικρός να γίνω πατέρας και η σχέση μου με τα παιδιά ήταν πάντα άριστη, αλλά δεν θα το έκανα αν δεν είχα συναντήσει την Ιώ.

Ήθελα από μικρός να γίνω πατέρας και η σχέση μου με τα παιδιά ήταν πάντα άριστη, αλλά δεν θα το έκανα αν δεν είχα συναντήσει την Ιώ

Ποια στιγμή σας με τα παιδιά σας μέχρι τώρα θυμάστε τόσο τρυφερά που την κρατάτε πάντα σαν «φυλαχτό» στη μνήμη σας και σας κάνει πάντα να χαμογελάτε;

Είναι ήδη δεκάδες αυτές οι στιγμές και δεν είναι κοινές και με τα δύο παιδιά. Οι νύχτες της αϋπνίας, τότε που η Ιώ θήλαζε το ένα παιδί κι εγώ άλλαζα το άλλο κι όλο αυτό συνέβαινε χωρίς σταματημό σε κύκλο, είναι μια τέτοια περίοδος σίγουρα.

Λένε πως τα παιδιά δίνουν τα καλύτερα και πιο σοφά μαθήματα στους γονείς τους. Εσείς νιώθετε έτσι;

Και δεν έχουν ιδέα ότι το κάνουν! Η γέννηση των παιδιών, με έχει φέρει αντιμέτωπο με τη ρίζα του ποιος πραγματικά είμαι, πώς μεγάλωσα, από ποιους, σε ποια εποχή. Μαζί τους επαναπροσδιορίζεσαι, προσπαθώντας φυσικά να γίνεις ο καλύτερος γονιός που μπορείς.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved