Τσιμτσιλή: Μου έχει συμβεί να μάθω από ένα δελτίο τύπου ότι έρχεται κάποιος να με αντικαταστήσει...
Media

Τσιμτσιλή: Μου έχει συμβεί να μάθω από ένα δελτίο τύπου ότι έρχεται κάποιος να με αντικαταστήσει...

H εκπομπή, Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασαν τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου σχετικά με το πρόωρο τέλος του Tv Queen, αλλά και το σενάριο να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Open, που αυτή τη σεζόν παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.

Για το σενάριο να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Open, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να πω. Το σενάριο να συνεργαστώ ξανά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μου ακούγεται όμορφο...».

Μαλέσκου: «Δεν περίμενα να τελειώσει νωρίτερα το TV Queen»

Μετά τις δηλώσεις της, η Σταματίνα τόνισε:

«Η Ιωάννα που είναι ένα έμπειρο κορίτσι, θεωρώ ότι εχθές έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική στο πώς θα σχολιάσει γιατί ακόμα και αν θες και ονειρεύεσαι να κάνεις κάτι άλλο, πρέπει να ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια εκπομπή στον αέρα. Δεν το λέω αυτό επειδή η Ελένη είναι φίλη μας, αλλά είναι ένα κορίτσι που την δουλεύει την εκπομπή της και για τον μέσο όρο του σταθμού τα πάει και μια χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι η Ιωάννα δεν το σκέφτηκε εκείνη την ώρα. Δε κατάλαβε ότι εκφράζοντας την επιθυμία της να κάνει το πρωινό, θα έβγαινε αυτό».

Και πρόσθεσε: «Μου έχει συμβεί και εμένα να είμαι σε ένα κανάλι και να μάθω από ένα δελτίο τύπου ότι έρχεται κάποιος να με αντικαταστήσει. Όταν όμως έχει μια προσωπική σχέση, περιμένεις. Αν σε κάποιον προτείνουν να έρθει να σε αντικαταστήσει είναι αλλιώς, είμαστε επαγγελματίες και τα κανάλια επιχειρήσεις».

Η χθεσινή περιπέτεια της Τσιμτσιλή λόγω του γιου της: «Τι ήταν αυτό που ζήσαμε!»

Καινούργιου: Η έκπληξη στην Τσιμτσιλή για τα γενέθλιά της-Μακάρι με τρία παιδιά να είμαστε όλες έτσι

Γενέθλια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Λύγισε με τα λόγια της μητέρας της & τις ευχές των παιδιών της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved