Super Kική: Η επίθεση στους ρεπόρτερ έξω από τα δικαστήρια - Η δικαστική μάχη με τον Μαυρικίου
Showbiz

Super Kική: Η επίθεση στους ρεπόρτερ έξω από τα δικαστήρια - Η δικαστική μάχη με τον Μαυρικίου

Σήμερα 4/6 εκδικάζονται στην Ευελπίδων τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής, μετά τα προσβλητικά βίντεο που έκανε για εκείνον.

Αυτό που ζητά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι να κατέβουν από το κανάλι της γνωστής influencer στο youtube, τα δυο αυτά βίντεο στα οποία αναφέρεται στον ίδιο και τη σύζυγό του αφήνοντας διάφορους υπαινιγμούς που τους έχουν προκαλέσει αναστάτωση.

«Μέσω του Μαυρίκιου Μαυρικίου, θίγεται και βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση και η εγκυμονούσα σύζυγός του, και οι οικογένειές τους. Ο κύριος Μαυρικίου προσέφυγε στη δικαιοσύνη γιατί έχει προσβληθεί βαθύτατα, ανυπαίτια, απρόκλητα και εξακολουθητικά αφού τα δυο βίντεο στα οποία η Super Κική αμφισβητεί την πατρότητα του τέκνου του, τη σχέση που διατηρεί με τη νόμιμη σύζυγό του, παραμένουν αναρτημένα στο διαδίκτυο παρά την προσπάθεια που έγινε να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά. Της ζητήσαμε να διαγράψει τα βίντεο και να λυθεί το θέμα.

Super Κική: Η απάντηση στη Ραμόνα για τα απειλητικά μηνύματα που την κατηγορεί ότι έστειλε

Ο κύριος Μαυρικίου δε θα παραστεί σήμερα στη δίκη διότι η σύζυγός του βρίσκεται στο τρίτο τρίμηνο της κύησης και θέλει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του… Το μόνο που ζητάει ο κύριος Μαυρικίου είναι να μη θίγεται και να μη προσβάλλεται η προσωπικότητά του και να επανέλθει η ηρεμία στην προσωπική του ζωή», δήλωσε η δικηγόρος του κα. Καπερνάρου.

H Super Κική πέρασε μπροστά από τους ρεπόρτερ που βρισκόντουσαν έξω από τα δικαστήρια και δεν δίστασε να τους επιτεθεί λεκτικά.

«Είστε τρελοί, το τόσο το κάνετε τόσο. Είστε τρελοί», είπε και πριν περάσει την είσοδο, πρόσθεσε: «Κανονική δουλειά δεν μπορείτε να βρείτε;».


Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτική η Ραμόνα Βλαντή: «Η Super Κική μου έστειλε μήνυμα και με απειλούσε»

Super Κική: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της - «Ήμουν θαυμάστριά του και του την έπεσα χύμα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved