Γκοτσόπουλος για Παράδεισο: «Καταστρέφονται σκηνικά, παραδίνουμε κοστούμια. Είναι ένα μικρό πένθος!»
Media

Γκοτσόπουλος για Παράδεισο: «Καταστρέφονται σκηνικά, παραδίνουμε κοστούμια. Είναι ένα μικρό πένθος!»

O Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μίλησε για το τέλος της σειράς όπου πρωταγωνιστεί, Ο Παράδεισος των κυριών αλλά και για κοινωνικά θέματα... 

«Δεν έχω καταλήξει ακόμη αν θα κάνω τηλεόραση του χρόνου» είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε: «Εξαρτάται με την πρόταση, αν με ενδιαφέρει αυτό που θα διαβάσω. Τελείωσα τα γυρίσματα την Παρασκευή για τον Παράδεισο, σήμερα θα γίνει το wrap. Καταστρέφονται σκηνικά, παραδίνουμε τα κοστούμια! Μπήκα στη δεύτερη χρονιά σε έναν δύσκολο ρόλο που είχα μεγάλη αγωνία αν θα τα καταφέρει. Ήταν όλη η ομάδα υπέροχη, οι σκηνοθέτες μας. Είναι ένα μικρό πένθος! Δεν μπορώ τους αποχαιρετισμούς, φεύγω. Όσους ανθρώπους που με αφορούν θα τους ξαναδώ!».

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις στον Παράδεισο των Κυριών

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν τα βρίσκουμε πάντα με τον εαυτό μας. Καλλιεργείται ο φόβος, η έκφραση. Όταν λειτουργούμε σαν “γίδια” πρέπει λίγο να δούμε τι δεν πάει καλά! Κάτι δεν πάει καλά. Έχω καταλήξει ότι ζούμε σε μια κοινωνία φόβου που καλλιεργείται ο φόβος, το τι θα πει ο κόσμος. Βλέπεις ότι στη Γαλλία παραλύει όλο το κράτος όταν συμβαίνει ένα τραγικό συμβάν. Μέσα στη ζωή σου να μην ξεχνάς ότι είσαι και ένας πολίτης. Στην αρχαιότητα δεν υπήρχε η λέξη λαός, αλλά πολίτης. Που σημαίνει ότι έχεις δικαιώματα και υποχρεώσεις. Η ιστορία πάει πίσω και δεν τη μελετάμε! Βλέπεις ανθρώπους που σε εκπροσωπούν και λες “δεν μπορείς”. Πάντα, όμως, υπήρχε ο αντίλογος και η Τέχνη ερχόταν να αφυπνίσει τον κόσμο τόσο ωραία».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος κατέληξε λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι έναν καλλιτέχνη τον νοιάζει η αποδοχή. Όχι μόνο η αποδοχή του κόσμου αλλά και από τον χώρο σου. Όταν καταφέρεις να μην σε νοιάζει η αποδοχή κανενός αλλά του ίδιου σου του εαυτού, πετάς αυτή τη βαριά πανοπλία. Μετά τις Μέλισσες που υπήρξε αυτή η μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, η αποδοχή όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από σκηνοθέτες… Κάνεις τις επιλογές σου με γνώμονα αυτό που θες εσύ! Είμαι στη φάση που θέλω να κάνω κωμωδία, επιθεώρηση και με ενδιαφέρει το γέλιο. Αλλιώς θα τρελαθώ αν σκεφτώ τι βιώνουμε. Έχω φιλοξενήσει δύο φίλους μου στο σπίτι γιατί τους πέταξαν έξω να το κάνουν airbnb και πληρώνουν 700 ευρώ ενοίκιο».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved