Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κατερίνη πιάνει στα πράσα Στάσα & Κωστή – Η Φιλιώ αποβάλλει!
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κατερίνη πιάνει στα πράσα Στάσα & Κωστή – Η Φιλιώ αποβάλλει!

Άκρως ανατρεπτική αναμένεται η συνέχεια της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας».

Στα προσεχή επεισόδια η Φιλιώ χάνει το μωρό που κυοφορεί, ενώ η Κατερίνη πιάνει επ’ αυτοφώρω Στάσα και Κωστή, που έρχονται ξανά κοντά.

1708610707637-348651399-proxenio-grigoris-filio-(1).webp

Η Φιλιώ μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί και είναι πολύ ευτυχισμένη που θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Ωστόσο, μία νέα ξαφνική λιποθυμία της Κυριακούλας τη στέλνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο και γεμίζει αγωνία τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η εξέλιξη αυτή ταράσσει ιδιαίτερα και τη Φιλιώ. Την επόμενη ημέρα, η νεαρή γυναίκα αρχίζει να μην αισθάνεται πολύ καλά και διαπιστώνει με τρόμο ότι η εγκυμοσύνη της έχει κάποιες ξαφνικές επιπλοκές.

TO-PROXENIO-THS-IOYLIAS_YR152-photo-1.jpg

Αυτομάτως, μαύρες σκέψεις την κυριεύουν και καρδιοχτυπά μήπως χάσει το μωρό που κυοφορεί. Αμέσως η Φιλιώ ζητάει βοήθεια, ωστόσο την ίδια ώρα ο σύζυγός της, ο Γρηγόρης, είναι πολύ απασχολημένος με δικά του ζητήματα και έτσι εκείνη καταλήγει να δέχεται τη φροντίδα του γιατρού Γκλαβάνη. Άλλωστε, η ίδια και ο Αργύρης εδώ και λίγο καιρό έχουν συνάψει παράνομο ερωτικό δεσμό και έχουν αρχίσει να τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Έτσι, ο γοητευτικός γιατρός βρίσκεται γρήγορα δίπλα της και προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μη χάσει το παιδί που περιμένει. Ωστόσο, τελικά η Φιλιώ αποβάλλει και βυθίζεται στην απόλυτη θλίψη. Μάλιστα, η ψυχολογία της είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη εξαιτίας της απουσίας του συζύγου της από το πλάι της αυτές τις δύσκολες ώρες.

to-proxenio-stasa-stasinopoulos-(3).jpg

To προξενιό - Στάσα

Όταν ο Γρηγόρης μαθαίνει τι συνέβη, σπεύδει να τη βρει και να την παρηγορήσει, όμως εκείνη αρνείται να τον δει. Στη συνέχεια, η Κατερίνη μαθαίνει για την απώλεια που είχε η κόρη της και της συμπαραστέκεται. Παρά την επιβαρυμένη ψυχολογία της Φιλιώς, ο Γρηγόρης, που έχει δει την έλξη ανάμεσα στη γυναίκα του και τον Γκλαβάνη, τολμά και την κατηγορεί ευθέως ότι φλερτάρει μαζί του. Παρά τη σκληρή απόφαση να μην ξανασυναντηθούν, σύντομα ο Κωστής και η Στάσα έρχονται ξανά κοντά. Εκείνη, εκτός από τη Φρόσω, δεν έχει κανέναν άλλο να τη νοιαστεί και να τη στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη φάση που βιώνει με τα παιδιά της.

stasa-stasinopoulos.jpg

Έτσι, ο διοικητής της χωροφυλακής αδυνατεί να μείνει μακριά της. Βέβαια, φροντίζει να τη συναντάει κρυφά από την Κατερίνη, καθώς οι πρώην εραστές έχουν δώσει τον λόγο της τιμής τους ότι δεν θα έχουν πλέον καμία επαφή. Παρ’ όλα αυτά, ο έρωτας που νιώθουν ο ένας για τον άλλο συνεχίζει και σιγοκαίει τις καρδιές τους. Κάποια στιγμή, μία ραγδαία εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της Ιουλίας προκαλεί ακόμη χειρότερες συνέπειες στη ζωή της κοπέλας και η Στάσα ζητάει ξανά βοήθεια από τον Κωστή.

Elisabet-Moytafh-Dhmhtrhs-Ale3andrhs_3.jpg

Εκείνος ανταποκρίνεται αμέσως, αλλά κατά τη διάρκεια της μυστικής τους συνάντησης, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους η Κατερίνη και τους πιάνει στα πράσα. Η αμηχανία και η ντροπή κυριεύουν τη Στάσα και τον Κωστή, καθώς αποδεικνύεται ότι δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Η Κατερίνη, από την πλευρά της, σοκάρεται από το θέαμα των δύο εραστών. Όμως, θέλοντας να μη χάσει τη ψυχραιμία της και κυρίως να μην πέσει στα μάτια του άντρα της, φεύγει μακριά τους, με βλέμμα απογοήτευσης και οργής.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

Προξενιό-Δημήτρης Γεωργιάδης στο gossip-tv: Αυτό που έκανε ο Ατζαλίνας λόγω ζήλειας, ήταν κατάπτυστο

Το προξενιό της Ιουλίας: Η μανία του Γιωργίκη δε σταματά πουθενά

Προξενιό – Φούλοπ: Η αδίστακτη Δέσπω ανοίγει τα χαρτιά της και δίνει spoiler

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved