Ναυάγιο: Το φινάλε και πώς θα βρει τους ήρωες
Media

Ναυάγιο: Το φινάλε και πώς θα βρει τους ήρωες

Ναυάγιο: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος των ηρώων

Η Ειρήνη βρίσκει το παιδί της

1704277210558-435206933-eirini-navagio.jpg

Θέλοντας η Στέλλα να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το παιδί της, που νιώθει πως είναι ζωντανό, έρχεται σε επαφή με τη Μαριάννα τη μαία της η οποία και της αποκαλύπτει την αλήθεια. Δηλαδή το παιχνίδι που έστησε ο Σάββας με τον Ιπποκράτη, πίσω από την πλάτη της για να πάρουν το παιδί της Ειρήνης και να το δώσουν σ’ εκείνη. Η αλήθεια τη συγκλονίζει και δεν διστάζει να βγάλει από τη ζωή της ακόμα και τον ίδιο τον πατέρα της, ωστόσο η σχέση της με τον Βασίλη της δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει. Η Ειρήνη επιτέλους αγκαλιάζει μετά από τόσους μήνες το παιδί της και νιώθει ευλογημένη που για πρώτη φορά μετά από καιρό η ζωή της χαμογελά. Παιδί της αισθάνεται και τον Ορφέα που παίρνει την πλήρη επιμέλειά του.

Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Ο Ιπποκράτης αυτοκτονεί

navagio-(1).jpg

Το άψυχο σώμα της Κλαίρης θα βρεθεί στον κήπο κάτω από τις τριανταφυλλιές ενώ της Ευγενίας, στη θάλασσα. Και στις δύο περιπτώσεις, τα στοιχεία πίσω από τις δολοφονίες οδηγούν στον αξιωματικό του Λιμενικού και δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που η αστυνομία θα πάει στο σπίτι του για να τον συλλάβει. Eκείνος , έχοντας την Ειρήνη όμηρό του και το πιστόλι του στον κρόταφό της, πανικοβάλλεται. Οταν πια νιώθει πως δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσει, τινάζει τα μυαλά του στον αέρα. Παρά το αρχικό της σοκ, η Ειρήνη θα συνεχίσει τη ζωή της στο πλευρό του Πέτρου.

Στέλλα και Βασίλης παντρεμένοι με παιδί

navagio.jpeg

Ακόμα ένα χτύπημα επιφυλάσσει η μοίρα στη Στέλλα. Μετά τον θάνατο του Κυριάκου, θα μάθει πως το παιδί που γέννησε ήταν νεκρό και πως ο πατέρας της φρόντισε να της δοθεί το μωρό μιας άλλης γυναίκας προκειμένου να μην πληγωθεί περισσότερο. Το σοκ για εκείνη θα είναι μεγάλο και το μόνο που θα την κρατά στα πόδια της θα είναι η αφοσίωση του Βασίλη. Ολα όμως θα αλλάξουν προς το καλύτερο όταν διαπιστώσει πως είναι έγκυος από τον νέο της σύντροφο. Το ζευγάρι παντρεύεται και το παιδί που έρχεται ολοκληρώνει τον έρωτά τους, ενώ τους κάνει να μείνουν προσηλωμένοι μόνο στα καλά που είναι μπροστά τους.

Ο Βασιλείου στη φυλακή

nauagio-8.jpg

Παρά τις προσπάθειες του Μιλτιάδη Παντελίδη, ο Αργύρης Βασιλείου δεν θα αποφύγει τελικά τη φυλακή. Η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι ομόφωνη πως είναι ένοχος για την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν το «Φοίνιξ» και κατά συνέπεια για τους θανάτους των δεκάδων επιβατών. Οι προσπάθειες όμως του Μιλτιάδη δεν θα σταματήσουν ούτε τη στιγμή που θα περάσουν χειροπέδες στον πελάτη του. Πιο συγκεκριμένα, θα πει στον Βασιλείου να προσποιηθεί καρδιακό επεισόδιο προκειμένου οι δικαστές να φανούν πιο ελαστικοί μαζί του, όμως και πάλι η κατάσταση δεν θα αλλάξει υπέρ του.

Η Αλίκη μένει με τον Γιώργη

9370df05-vaso-navagio.jpg

Από την πρώτη στιγμή ήθελε να ρίξει το παιδί του ανθρώπου που τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση, όμως η πρόθεσή του να την παντρευτεί την έκανε να το μετανιώσει. Και αυτό γιατί μόνο αν ήταν κοντά του, έστω και ως μέλλουσα σύζυγός του θα κατάφερνε να εισχωρήσει και να κλέψει τα στοιχεία που ετοιμάζει εκείνος για τη δίκη. Ετσι, η Αλίκη άφησε στην άκρη τον έρωτα που αισθανόταν για τον Γιώργη και «εργάστηκε» για το καλό των θυμάτων, δίvoντας συνεχώς στοιχεία στον Δημοσθένη. Οταν όμως βγει η απόφαση υπέρ των θυμάτων και ο Παντελίδης καταλάβει πως η Αλίκη είχε ταχθεί κι εκείνη υπέρ υους εξ αρχής, το τέλος της σχέσης τους θα είναι μοιραίο. Η κοπέλα μπαίνει στη διαδικασία να κάνει έκτρωση για να απαλλαγεί από τον δικηγόρο και ο Γιώργης δεν θα αργήσει να καταλάβει πως ο έρωτάς της για εκείνον ήταν πραγματικός. Ετσι, μένουν μαζί και ξεκινούν μια καινούρια ζωή από το μηδέν

Λίνα και Μάκης κλέβονται

navagio-lina.jpg

Τελικά το παρελθόν της Μαρίας και του Δημήτρη δεν θα σταθεί εμπόδιο στην αγάπη τους. Ούτε καν ο Οθωνας που προσπαθεί να εισβάλλει στη ζωή τους. Η Λίνα και ο Μάκης αγαπήθηκαν βαθιά και το αποδεικνύουν με την απόφασή τους να κλεφτούν στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Ολα ξεκινούν όταν η Μαρία λ πυροβολεί τον πάτερα της Λίνας κι εκείνος απειλεί να την καταδώσει. Η Λίνα παρεμβαίνει και του λέει πως αν δεν πάει στην αστυνομία θα του κάνει το χατίρι να παντρευτεί τον Οθωνα. Η Μαρία όμως, που μαθαίνει τη γενναία πράξη της κόρης του Γιαννακάκη, αποφασίζει να πάει να παραδοθεί για να μη μείνουν χώρια Μάκης και Λίνα που αγαπιούνται τόσο πολύ. Οι εξελίξει θα τους προλάβουν όλους τελικά, αφού το ζευγάρι που δεν μπορεί να χωρίσει, αποφασίζει να φύγει μακριά χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα!

Βάσω και Άγγελος παντρεύονται

navagio-vaso1.jpg

Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακάκη, ήδη στα επεισόδια που βλέπουμε, έχει βγάλει από τη ζωή της τους γονείς της και είναι αποφασισμένη να σταθεί στο πλευρό του Αγγέλου που τόσο έχει πονέσει στη ζωή του. Το ζευγάρι θέλει να περάσει m ζωή του μαζί και παρόλο που όλοι της λένε να ενημερώσει τους γονείς της για τον επικείμενο γόμο τους, εκείνη είναι ανένδοτη. Και όντως, με κουμπάρα την κυρία Χριστίνα, το ζευγάρι παντρεύεται, σχεδόν στα κρυφά. Στο πλευρό της νύφης είναι μόνο η Λίνα, η οποία έχοντας ήδη μάθει τα καμώματα του πατέρα τους για τις δουλειές του, αρνείται ακόμα και να του μιλήσει.

Πηγή tv24

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης κάνει ό,τι μπορεί για να εξαφανίσει το πτώμα της Ευγενίας

Το Ναυάγιο: Οι απειλές της Ευγενίας πυροδοτούν τα πιο βίαια ένστικτα του Ιπποκράτη και...

Ναυάγιο – Ευχάριστα νέα! Λίνα και Μάκης κλέβονται και παντρεύονται κρυφά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved