Γη της Ελιάς: Αυτή η γυναίκα μπαίνει στη ζωή του Κουράκου και δεν είναι η Αριάδνη
Media

Γη της Ελιάς: Αυτή η γυναίκα μπαίνει στη ζωή του Κουράκου και δεν είναι η Αριάδνη

Γη της Ελιάς: Οι μερεε πλησιάζουν για τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον και όλα είναι σχεδόν έτοιμα, ενώ η κόρη του Τζον, η Νάνσυ, τελικά αποφασίζει να έρθει λίγες μέρες νωρίτερα στη Μάνη, όπως της είχε ζητήσει ο πατέρας της.

Η Νάνσυ τηλεφωνεί και ανακοινώνει στον πατέρα της ότι έρχεται. Ολοι είναι χαρούμενοι που επιτέλους θα γνωρίσουν από κοντά την αγαπημένη κόρη του Τζον εκτός από τη Φιλιώ, η οποία έχει αναστατωθεί πολύ με την επερχόμενη άφιξή της, καθώς φοβάται ότι θα μπει σε δεύτερη μοίρα και θα χάσει την αγάπη και το ενδιαφέρον του.

Γη της Ελιάς: Αριάδνη και Κουράκος έρχονται κοντά

elias-(1).jpg

Λίγο αργότερα η Νάνσυ μια πολύ όμορφη κοπέλα, που την υποδύεται η ηθοποιός Βαρβάρα Ντέσκα, καταφθάνει στη Μάνη και στο σπίτι της Αθηνάς όλοι την υποδέχονται με ενθουσιασμό, εκτός φυσικά από τη Φιλιώ, που δείχνει να μη νιώθει άνετα. Μάλιστα τη χαιρετά σχεδόν τυπικά και ζητάει να ανέβει στο δωμάτιό της. Ο Τζον από την άλλη, είναι τρελαμένος που έχει κοντά του την κόρη του και δείχνει πολύ περήφανος πατέρας.

elias-(2).jpg

Μάλιστα θέλει όσο καιρό θα βρίσκεται κοντά του να της δείξει όλη τη Μάνη: «Λοιπόν, τι θα έλεγες να πάμε να σου δείξω τους ελαιώνες θα ξετρελαθεί», της προτείνει και πηγαίνουν μαζί στα χωράφια, όπου ο Τζον της μιλάει με πάθος και ενθουσιασμό για τη νέα του δουλειά. Λίγο μετά της λέει να κάνουν μια ακόμα βόλτα: «Και μετά τους ελαιώνες θα πάμε στο πιο ωραίο μέρος για καφέ και γαλατόπιτα, στο καφενείο του Πότη», και μαζί πάνε εκεί.

0 Τζον τη συστήνει σε όλους, αλλά η Νάνσυ κολλάει τα μάτια της μόνο πάνω σε έναν κι αυτός είναι ο αστυνόμος. «Νάνσυ, να σου συστήσω από εδώ τον αστυνόμο μας, τον κύριο Κουράκο», της λέει. Εκείνη απλώνει το χέρι και ο Γιώργης τής κάνει μεγάλη εντύπωση, κάτι που δεν το κρύβει. Αυτή η πρώτη ματιά είναι αρκετή για να καταλάβει η Νάνσυ ότι τον ερωτεύτηκε αμέσως. Όπως θα δούμε, στον φετινό κύκλο δεν θα συμβεί τίποτα ακόμα.

Kourakos.jpg

Γη της ελιάς Κουράκος

Η κοπέλα θα συνεχίσει να τον βλέπει τυχαία, ενώ στον γόμο του πατέρα της θα έχει την ευκαιρία να τον γνωρίσει λίγο καλύτερα. Από τη νέα σεζόν όμως, όλα θα αλλάξουν. Η Νάνσυ δεν θα φύγει για την Αμερική, καθώς δεν μπορεί πλέον να αποχωριστεί τη Μάνη, αλλά και τον Γιώργη με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη

Πηγή tv24

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα δίνει τα χρήματα στον παππού & δεν φαντάζεται τι την περιμένει

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία διαλύει τον γάμο Αθηνάς & Τζον - Νέα γυναίκα κλέβει την καρδιά του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει πρόταση γάμου ξανά στην Ιουλία και...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved