Ο Παράδεισος των κυριών-Spoiler: Συριοπούλου & Εξηνταβελώνη: «Κάποιοι θα πεθάνουν & κάποιοι θα...»
Media

Ο Παράδεισος των κυριών-Spoiler: Συριοπούλου & Εξηνταβελώνη: «Κάποιοι θα πεθάνουν & κάποιοι θα...»

Λίγο πριν το ανατρεπτικό φινάλε της δραματικής σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», η Ευαγγελία Συριοπούλου και η Νατάσα Εξηνταβελώνη ήταν καλεσμένες της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μας μίλησαν για τους ρόλους τους στη σειρά, τα τελευταία γυρίσματα, αλλά και την εξαιρετική συνεργασία που είχαν με όλους τους συντελεστές.

«Στο τέλος κάποιοι θα τιμωρηθούν. Το τελευταίο επεισόδιο έχει τόσα πράγματα, πολλές ανατροπές. Υπάρχουν εξελίξεις που δεν τις περιμέναμε κι εμείς οι ίδιοι ότι θα συμβούν. Κάποιοι θα πεθάνουν, κάποιους θα τους δούμε στο 2024. Θα υπάρξει και μια σκηνή στο τώρα. Κάποιους ήρωες θα τους δούμε πως είναι τώρα», δήλωσαν αρχικά η Ευαγγελία και Νατάσα για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Παράδεισος – Γεράρδη: Το spoiler της «Ειρήνης» για το μεγάλο φινάλε

Και συνέχισαν λέγοντας, πως: «Κάποιοι από τους ήρωες θα φύγουν στο εξωτερικό, κάποιοι θα παντρευτούν…».

Σε ερώτηση προς την Νατάσα Εξηνταβελώνη για το αν θα καταλάβει πόσο επικίνδυνος είναι ο Σίμος, εκείνη θα πει: «Η Αμαλία θα καταλάβει. Έχει αρχίσει ήδη και καταλαβαίνει. Τον υποπτεύεται για όλα, αλλά θα είναι τόσο γρήγορες οι εξελίξεις, θα γίνουν τόσα πολλά πράγματα, που όλοι θα καταλάβουν και θα αποκαλυφθούν όλα».

Natasa-E3hntabelwnh1.jpg

«Στο τελευταίο επεισόδιο θα διαπραγματευτούμε αν θα μείνει τελικά η Αμαλία με τον Ντίνο, γιατί είναι ένα τρίγωνο πάρα πολύ δύσκολο. Δεν μπορεί να είναι εύκολο», δηλώνει η Νατάσα με την Ευαγγελία να συνεχίζει: «Η μαμά, όμως, έχει δείξει τη θέση της. Θα κάνει τα πάντα για την κόρη της, της δίνει το ελεύθερο. Τώρα τι θα γίνει από κει και πέρα αυτοί θα αποφασίσουν τι θα κάνουν».

Υπάρχει περίπτωση στο τελευταίο επεισόδιο να δούμε τον Ντίνο και την Αμαλία να φεύγουν στο εξωτερικό;

«Ναι, υπάρχει περίπτωση», απαντά η Νατάσα με την Ευαγγελία να συμπληρώνει: «Η Μιράντα βοηθάει πάρα πολύ. Τους παρακαλεί. Η μάνα θυσιάζει τα πάντα, τη νοιάζει μόνο το παιδί της, μόνο η ευτυχία του παιδιού της. Σίγουρα έχει πονέσει πολύ γιατί άφησε έναν έρωτα, αλλά μόλις έμαθε την αλήθεια, ότι αυτό το παιδί τελικά είναι η Αμαλία, τελείωσαν όλα. Ήταν τεράστιο σοκ».

Eyaggelia-Syriopoyloy1.jpg

Όσον αφορά στο μέλλον της Μιράντας και στο αν θα υπάρξει άλλο πρόσωπο στη ζωή της, η Ευαγγελία απαντά: «Νομίζω πως δεν θα υπάρξει άλλο πρόσωπο στη ζωή της Μιράντας».

Σε ερώτηση της Κατερίνας για το τι θα κρατήσει η κάθε μία από τον ρόλο της, οι πρωταγωνίστριες απαντούν: «Σε ένα ρόλο πάντα βάζουμε και στοιχεία δικά μας. Θα κρατήσω πάρα πολλά. Είναι μια ηρωίδα η οποία είχε πολλές ευαισθησίες και είχε περάσει πάρα πολλά στη ζωή της. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, γιατί αυτές τις εμπειρίες δεν μπορείς να τις αποτυπώσεις. Προσπάθησα να μπω στην ψυχή αυτής της ηρωίδας. Θα κρατήσω τις ευαισθησίες και τις θυσίες που έχει κάνει σαν άνθρωπος», μας λέει η Ευαγγελία για τον ρόλο της. Η Νατάσα μας απαντά: «Η διαφορά της ηλικίας μου με την Αμαλία, ήταν κάτι πολύ ενδιαφέρον για μένα. Και σε σχέση με την εποχή, αλλά και σε σχέση με την ποιότητα αυτού του χαρακτήρα, κρατάω την αθωότητά της, κρατάω μία ακεραιότητα που την έχασε λόγω του έρωτά της, αλλά υπάρχει μέσα της σαν στοιχείο, την καλοσύνη της. Απλά η ανωριμότητα της ηλικίας, την έκανε να κάνει λάθη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος θέλοντας να εκδικηθεί τον Πάρη τον συναντά & του κάνει μια πρόταση

Γκοτσόπουλος για Παράδεισο: «Καταστρέφονται σκηνικά, παραδίνουμε κοστούμια. Είναι ένα μικρό πένθος!»

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος καταρρέει από την προδοσία της Βικτώριας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved