Έλλη Κόκοτα: Απαντά στην Ανανία: «Δεν επιβεβαιώνω κανέναν, δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει πει»
Media

Έλλη Κόκοτα: Απαντά στην Ανανία: «Δεν επιβεβαιώνω κανέναν, δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει πει»

Super Κατερίνα: Η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη, απάντησε στις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία για το ρέικι που του έκανε όταν υπέστη έμφραγμα.

Συγκεκριμένα είπε η Έλλη Κόκοτα: «Είχε το άγχος να κάνει πρόβα και μου είπε ότι θα τα πούμε μετά. Μίλησα μαζί του το μεσημέρι. Δεν επιβεβαιώνω κανέναν, αγχωμένος είναι όποιος είναι στη δουλειά του. Κι εγώ κι εσείς.

Δεν το γνωρίζω αν βοήθησε το ρέικι. Την Τραϊάνα δεν τη γνωρίζω, ξέρω ότι είχε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Δημήτρη και μακάρι να ξαναέχουν. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει πει η Τραϊάνα, αλλά σέβομαι αυτό που είπε η κυρία Γκαγκάκη».

Δημήτρης Κόκοτας: Αντιδρά σε συγκεκριμένες λέξεις και τραγούδια - Η αισιοδοξία της συζύγου του

«Δεν θα σχολιάσω τίποτα από αυτά. Αυτό που έχω να πω είναι ότι έχει μεταφερθεί στη ΜΑΦ. Όταν κάποιος παθαίνει έμφραγμα μακάρι να είναι δίπλα του νοσηλευτής ή γιατρός. Κανένας άλλος δεν μπορεί να βοηθήσει έναν ασθενή. Πρέπει γρήγορα να επικοινωνήσει κάποιος με ασθενοφόρο.

Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο. Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι σταθερή. Στα επώδυνα αντιδρά, παρακολουθείται από την ομάδα και γίνεται έλεγχος απεικονιστικός. Τον βοηθάει πάρα πολύ που έχει μεγαλύτερη επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους. Έχει κοντά τη γυναίκα του, μπαίνει μουσική. Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να παλέψει να πάει στο σπίτι του, τα λόγια είναι περιττά», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Διαβάστε επίσης:

Η Ματίνα Παγώνη αποκαλύπτει τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Δημήτρης Κόκοτας: Ευχάριστα νέα! Μετά από 2 μήνες στη ΜΕΘ, πήγε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Λογικό αν πιέσεις το χέρι ενός ανθρώπου έντονα να αντιδράσει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved