Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να παλέψει και να πάει στο σπίτι του»
Showbiz

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να παλέψει και να πάει στο σπίτι του»

Super Κατερίνα: Η Ματίνα Παγώνη μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Alpha και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Τραϊάνα Ανανία περί ρέικι.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η Ματίνα Παγώνη, δεν θέλει να σχολιάσει κάτι σχετικά με αυτές τις δηλώσεις αλλά θέλησε να αναφερθεί μόνο στο ιατρικό κομμάτι.

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: Του βάζουν συχνά να ακούει μουσική για να τον βοηθήσουν

«Δεν θα σχολιάσω τίποτα από αυτό, δεν μπαίνω σε αυτή την ιστορία, μόνο στο ιατρικό κομμάτι του κυρίου Κόκοτα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι έχει μεταφερθεί στη ΜΑΦ. Όταν κάποιος παθαίνει έμφραγμα μακάρι να είναι δίπλα του νοσηλευτής ή γιατρός. Κανένας άλλος δεν μπορεί να βοηθήσει έναν ασθενή. Πρέπει γρήγορα να επικοινωνήσει κάποιος με ασθενοφόρο.

Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο. Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι σταθερή. Στα επώδυνα αντιδρά, παρακολουθείται από την ομάδα και γίνεται έλεγχος απεικονιστικός. Τον βοηθάει πάρα πολύ που έχει μεγαλύτερη επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους. Έχει κοντά τη γυναίκα του, μπαίνει μουσική. Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να παλέψει και να πάει στο σπίτι του, τα λόγια είναι περιττά», είπε η Ματίνα Παγώνη.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Η Ματίνα Παγώνη αποκαλύπτει τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Δημήτρης Κόκοτας: Ευχάριστα νέα! Μετά από 2 μήνες στη ΜΕΘ, πήγε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Λογικό αν πιέσεις το χέρι ενός ανθρώπου έντονα να αντιδράσει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved