Μαγγίρα για Λιάγκα - Αντωνά: «Είναι στη φάση της απόλαυσης η Μαρία, τη βρίσκω πιο ωραία από ποτέ»
Media

Μαγγίρα για Λιάγκα - Αντωνά: «Είναι στη φάση της απόλαυσης η Μαρία, τη βρίσκω πιο ωραία από ποτέ»

Τη φημολογούμενη σχέση της Μαρίας Αντωνά και του Γιώργου Λιάγκα θέλησε να σχολιάσει η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της I Love Σου Κου, τονίζοντας πως η πρώην συνεργάτιδά της βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. 

Πρώτο θέμα σε όλα τα media έχει γίνει η φημολογούμενη σχέση της Μαρίας Αντωνά και του Γιώργου Λιάγκα και φυσικά η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να εκφράσει την άποψή της για όλα όσα ακούγονται.

Κώστας Φραγκολιάς για Αντωνά – Λιάγκα: «Δεν μίλησα για έρωτα. Είπα για μία πρόταση...»

antona-liagkas1.jpg

«Είναι στη φάση της απόλαυσης η Μαρία και τη βρίσκω πιο ωραία από ποτέ. Εξαρτάται πως διαχειρίζεσαι τον θυμό. Υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν και λένε πράγματα, είναι κι αυτοί που στέκονται αξιοπρεπείς και κύριοι όπως η Μαρία που δεν έβγαινε και δεν έκανε δηλώσεις, αν εξαιρέσεις αυτό στο Instagram που της το έκλεψαν και πολλοί πίστευαν ότι δημοσίευσε από αυτήν κι αναγκάστηκε να βγει και να μιλήσει για αυτό και να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Είναι κυρία κι αξιοπρεπής και χαίρομαι πάρα πολύ που το διαχειρίζεται έτσι», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή της που δεν τα διαχειρίστηκε δημόσια τόσο ήρεμα κι αυτό νομίζω πως δεν της έκανε πολύ καλό. Μου φαίνεται πολύ ανανεωμένη» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου για Λιάγκα - Αντωνά: «Μου αρέσουν πάρα πολύ μαζί. Ο έρωτας σε ξυπνάει, σε ξαναγεννά»

Μαρία Αντωνά: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Λιάγκα – «Περνάμε όμορφα»

Τσιμτσιλή: Το σχόλιο για τον Σοϊλέδη & η επικοινωνία με την Αντωνά μετά τις φήμες για νέα σχέση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved