Τζομπανάκη για την 1η σκηνή με τον Αυγουστίδη στον Σασμό – «Είχα μείνει, δεν θυμόμουν τα λόγια»
KOUTOUL
Showbiz

Τζομπανάκη για την 1η σκηνή με τον Αυγουστίδη στον Σασμό – «Είχα μείνει, δεν θυμόμουν τα λόγια»

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Watch Next και μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρώτη φορά που συνυπήρξε σε τηλεοπτικά πλατό καλλιτεχνικά με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία υποδύεται την καπετάνισσα στον Σασμό, παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να αντιμετωπίσει τον γιο της στον επαγγελματικό της χώρο. Συγκεκριμένα είπε αρχικά:

Μαρία Τζομπανάκη για γενέθλια Αυγουστίδη: «Ανατολή και Δύση της ζωής μου, ήλιε και φεγγάρι μου»

«Δεν είχα σκεφτεί ότι θα πρέπει να προστατέψω τον Ορφέα από τη μητρική ορμή, τη συναισθηματική ορμή. Και το ίδιο και τον ρόλο που έπαιζα, τη δουλειά».

tzompanaki.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχα απέναντί μου ένα πρόσωπο, τον γιο μου, που δεν ήταν ο γιος του. Εξαιτίας του, έπαιζε τον ρόλο του.

Ήταν ήρεμος, “ψυχρός” ως προς την ιδιότητά του σαν γιος μου και έπαιζε αυτό που έπρεπε να παίξει. Και εγώ είχα μείνει στο “μαμά”.

Είχα μείνει, δεν θυμόμουν τα λόγια. Λέω “γιατί με κοιτάζει έτσι το παιδί μου;”. Χρειάστηκα λίγο χρόνο. Εκείνη την ίδια μέρα, μου είπε ο Κωστόπουλος “ξέχασες τα λόγια;”.

Και ήρθε ο Ορφέας και μου λέει “Αν δεν μαθαίνεις τα λόγια, να έρθω σπίτι να μαθαίνουμε”. Και τους λέω “αφήστε και οι δύο. Ξεχάσατε ότι παίζω τη μάνα, Κρητικιά και είναι ο ρόλος της ζωής μου. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι αυτό;”. Γιατί εγώ δεν το ήξερα..».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved