Ευρωεκλογές 2024 - «Πάγωσαν» στο πλατό του ΑΝΤ1 - Ο Χατζηνικολάου έτρεξε να βοηθήσει: «Έπεσε...»
Media

Ευρωεκλογές 2024 - «Πάγωσαν» στο πλατό του ΑΝΤ1 - Ο Χατζηνικολάου έτρεξε να βοηθήσει: «Έπεσε...»

Ευρωεκλογές 2024: Μερικές φορές συμβαίνουν και απρόοπτα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς! 

Σήμερα (9/6) και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η παρουσίαση των exit polls και λίγο πριν παρουσιαστούν τα πρώτα σίγουρα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε δώσει στην Ελίζα Βόζενμπεργκ τον λόγο για να σχολιάσει τα πρώτα αποτελέσματα, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.

Ευρωεκλογές 2024: Ψήφισε η Βασιλική Τρουφάκου με τον νεογέννητο γιο της - Η τρυφερή φωτό

kanelli.jpg

Όλοι έστρεψαν το βλέμμα τους πίσω από τις κάμερες, προς τα εκεί που είχε ακουστεί ο θόρυβος για να διαπιστώσουν πως η Λιάνα Κανέλλη η οποία λίγο πριν είχε αποκαλύψει on air ότι έπρεπε να φύγει από το πάνελ, είχε πέσει και είχε χτυπήσει.

Τη στιγμή της «κραυγής» της όλοι «πάγωσαν» με την Ελίζα Βόζενμπεργκ με σχεδόν τρομοκρατημένο ύφος να παρακολουθεί τα γεγονότα και να ψελλίζει: «Έπεσε, έπεσε...».

Η αντανακλαστική κίνηση του Νίκου Χατζηνικολάου που συντονίζει απόψε (9/6) τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών ήταν να πεταχτεί από τη θέση του και να βρεθεί στο σημείο του ατυχήματος, προφανώς για να βοηθήσει.

Ο σκηνοθέτης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να μην μεταδίδει εικόνες ταραχής εκείνης της στιγμής και έριξε καρτέλα με αποτελέσματα ενώ ακουγόταν η φωνή της Μαρίας Αναστασοπούλου να ενημερώνει το κοινό για ένα ατύχημα που συνέβη και που όπως είπε προσπαθούσαν να διαχειριστούν.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως η Λιάνα Κανέλλη του είχε στείλει μήνυμα και τον ενημέρωσε ότι είχε χτυπήσει το γόνατό της μετά το ξαφνικό ατύχημα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved