Ευρωεκλογές 2024: Άφωνος ο Αυτιάς με την εκλογή του - Κοσιώνη: «Γιώργο είσαι καλά; Τρέμει...»
Media

Ευρωεκλογές 2024: Άφωνος ο Αυτιάς με την εκλογή του - Κοσιώνη: «Γιώργο είσαι καλά; Τρέμει...»

Ευρωεκλογές 2024: Άναυδος έδειχνε ο Γιώργος Αυτιάς με την είδηση ότι είναι πρώτος σε ψήφους μεταξύ των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρωβουλή. 

Μάλιστα, μόλις είχε πληροφορηθεί τις ψήφους που είχαν καταμετρηθεί υπέρ του όταν βρέθηκε στο πλατό του ΣΚΑΪ όπου η Σία Κοσιώνη μετέδιδε τα αποτελέσματα.

Ευρωεκλογές 2024-Ενοχλημένη η Ζαχαρέα με καλεσμένο: «Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε αυτό»

aftias.jpg

Την ώρα μάλιστα που η δημοσιογράφος ανέφερε πόσες ψήφους είχαν καταμετρηθεί για τον Γιώργο Αυτιά, τον είπε πίσω από τις κάμερες και του ζήτησε να μπει στο πλατό. «Α, με το που είπα Γιώργος Αυτιάς, εμφανίστηκε! Καλά, μπες μέσα και θα σου βρούμε καρέκλα! Μπες! Γιώργο, συγχαρητήρια» του είπε.

Εκείνος, άφωνος και σαν να μην πίστευε όσα άκουγε, έσπευσε να χαιρετήσει τους καλεσμένους στο πλατό, μεταξύ αυτών και τον κ. Βορίδη αλλά έδειχνε σαν να μην μπορούσε να αρθρώσει λέξη.

Τότε η Σία Κοσιώνη τον ρώτησε: «Γιώργο, είσαι καλά; Γιατί σε βλέπω πως είσαι λίγο… Συγχαρητήρια, βρε Γιώργο... Τρέμει».

Ο Γιώργος Αυτιάς, σχεδόν σοκαρισμένος είπε: «Ευχαριστώ την Ελλάδα! Ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες! Ευχαριστώ την Ελλάδα για αυτό που έζησα όλο αυτό το χρονικό διάστημα και σταματάω εδώ γιατί δεν έχω να πω τίποτα άλλο, παιδιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved