Ευρωεκλογές 2024 - Το φόρεμα της Γιαννακοπούλου προκάλεσε... χαμό στον ΣΚΑΪ! Επική ατάκα από Κοσιώνη
Media

Ευρωεκλογές 2024 - Το φόρεμα της Γιαννακοπούλου προκάλεσε... χαμό στον ΣΚΑΪ! Επική ατάκα από Κοσιώνη

Ευρωεκλογές 2024: Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς γίνεται απόψε (9/6) η ενημέρωση για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών με τη Σία Κοσιώνη να σχολιάζει ακόμα και το outfit των καλεσμένων της. 

Στο... στόχαστρο της παρουσιάστριας μπήκε η Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία ήταν καλεσμένη στο πάνελ του ΣΚΑΪ, μόνο που λόγω παρουσίας πολλών προσώπων της πολιτικής σκηνής, δεν είχε πάρει ακόμα τον λόγο.

Ευρωεκλογές 2024: Άφωνος ο Αυτιάς με την εκλογή του - Κοσιώνη: «Γιώργο είσαι καλά; Τρέμει...»

giannakopoulou-2.jpg

Όταν λοιπόν η Σία Κοσιώνη της ζήτησε να σχολιάσει τις εξελίξεις σε ό,τι είχε να κάνει με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, τόνισε πως της άρεσε πολύ το φόρεμα της Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Τότε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σχολίασε για να δείξει με γλυκύτητα την ενόχλησή της που τόση ώρα δεν της είχε δοθεί ο λόγος: «Το ότι καθυστερήσαμε να μιλήσουμε δεν θα το ισοψηφίσουμε με φιλοφρόνηση...»

Και τότε πετάχτηκε ο Γιώργος Αυτιάς ρωτώντας τη Νάντια Γιαννακοπούλου αν σήμαινε κάτι το βαθύ πράσινο χρώμα που είχε το φόρεμά της με εκείνη να απαντά ότι πράγματι παρέπεμπε στο χρώμα του ΠΑΣΟΚ που υπηρετεί, όμως άμεσα ήρθε η... επική αντίδραση της Σίας Κοσιώνη η οποία «μάλωσε» τον Αυτιά που είχε μπερδέψει το χρώμα:

«Τι είναι αυτό με τους άνδρες που μπερδεύουν τα χρώματα; Δεν είναι βαθύ πράσινο βρε Γιώργο μου, ανοιχτό πράσινο είναι» είπε η Σία Κοσιώνη κάνοντας τους πάντες να γελάσουν. «Αφήστε τα φουστάνια να μιλήσουμε για την ουσία» συνέχισε η Νάντια Γιαννακοπούλου για να συνεχίσει τον σχολιασμό της στα αποτελέσματα!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved