Ελένη Μενεγάκη για το έγκλημα στην Ηλεία: Μας έχει σοκάρει! Τι φρίκη! Τι ζούμε…
Media

Ελένη Μενεγάκη για το έγκλημα στην Ηλεία: Μας έχει σοκάρει! Τι φρίκη! Τι ζούμε…

Σοκαρισμένη είναι όλη η χώρα με το φρικτό έγκλημα που έγινε στην Ηλεία, με θύμα ένα 11χρονο κοριτσάκι και δράστη τον ίδιο της τον θείο και κουμπάρο της οικογένειας της και σε αυτό το έγκλημα αναφέρθηκε και η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της. 

«Τι κάνετε; Πώς είστε; Και εγώ έβλεπα δελτίο ξέρω… Μας έχει σοκάρει πάρα πολύ το γεγονός… Μιλάμε, πηγαίνουμε τις καταστάσεις αλλού, γιατί και εμείς με ένα σκοπό είμαστε εδώ, αλλά δεν μπορείς να… Ήμασταν τέσσερα άτομα στο καμαρίνι μου και λέγαμε «Δεν είναι δυνατόν! Τι φρίκη! Τι στιγμές… ζούνε αυτοί οι άνθρωποι στην Ηλεία. Δεν ξέρω τι να πω για την οικογένεια και για όλο το περιβάλλον εκεί γιατί αυτό είναι ένα σοκ για όλους, όχι για την οικογένεια που το ζει, αλλά για όλους»!

Συγκλονισμένη η Καινούργιου - Σπάραξε στον αέρα ο θείος της δολοφονημένης 11χρονης

eleni12.jpg

Και πρόσθεσε: «Μη νομίζετε ότι μπαίνουμε στην εκπομπή και πατάμε ένα κουμπί και λέμε «η ζωή είναι ωραία», αλλά πρέπει να δίνουμε και κάτι άλλο για να μπορούμε να βγαίνει το μυαλό μας από αυτά που βασανίζει τον καθένα μας…».

«Ο καθένας από το σπίτι του κουβαλάει κάποια πράγματα που τα έχει μέσα στο μυαλό του. Προσπαθήστε να έχετε κοντά σας ανθρώπους που να σας δίνουν και λίγο το κάτι άλλον, που θα σας δώσουν και ένα χαμόγελο. Τα χαμόγελα κάνουν καλό, προσπαθήστε να τα αντλείτε από όποιον σας τα δίνει», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Σκορδά για το έγκλημα στην Ηλεία: Είμαστε όλοι μουδιασμένοι,δεν μπορεί να το δεχθεί ανθρώπινος νους

eleni121.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη

Έγκλημα στην Ηλεία: O 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης έκανε και αναρτήσεις ότι την ψάχνει

Φρίκη στην Ηλεία: Δολοφονήθηκε η 11χρονη - Ομολόγησε το έγκλημα 37χρονος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved