Tι θα γίνει με Αναστασοπούλου - Μαγγίρα και ΑΝΤ1; Όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο!
Media

Tι θα γίνει με Αναστασοπούλου - Μαγγίρα και ΑΝΤ1; Όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο!

Τι θα γίνει με τη Μαρία Αναστασοπούλου και την Μπέττυ Μαγγίρα τη νέα σεζόν; Θα συνεχίσουν κανονικά στον ΑΝΤ1 όπως τις ξέραμε ή θα υπάρξουν αλλαγές;

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής Fay' s Time, η Μπέττυ Μαγγίρα προορίζεται και πάλι για Σαββατοκύριακο, όμως το «αγκάθι» στις συζητήσει με τον ΑΝΤ1 είναι το γεγονός ότι το κανάλι θέλει η πρωινή εκπομπή να γίνει αμιγώς infotainment, δηλαδή να συμπεριληφθεί στην υπάρχουσα θεματολογία της εκπομπής και η ενημέρωση.

Μαγγίρα για Λιάγκα - Αντωνά: «Είναι στη φάση της απόλαυσης η Μαρία, τη βρίσκω πιο ωραία από ποτέ»

1717233457356-471179702-maggira.jpg

Κάτι που δείχνει να μην αρέσει ως concept στην Μαγγίρα η οποία θέλει να κρατήσει την εκπομπή της πιο ανάλαφρη και διασκεδαστική.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τη Μαρία Αναστασοπούλου που δεν της... βγήκε το πλάνο που είχε όταν πρωτοπήγε στον ΑΝΤ1, δηλαδή να πάρει τη σκυτάλη της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής από τον Γιώργο Παπαδάκη όταν εκείνος αποφασίσει να αποσυρθεί, η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη.

anastasopoulou.jpg

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, τα πράγματα δυσκολεύουν στις συζητήσεις μεταξύ Αναστασοπούλου-ΑΝΤ1 καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν σε κανένα σημείο.

Αν τελευταία στιγμή γίνει κάποια κίνηση ματ, από την πλευρά του ΑΝΤ1 ίσως και να σωθεί η κατάσταση, όμως λέγεται έντονα ότι η Μαρία Αναστασοπούλου μιλάει με άλλο κανάλι και δείχνει να είναι με το ένα πόδι εκτός του καναλιού του Αμαρουσίου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved