Μαλέσκου για Μενεγάκη: «Αποφεύγω να μιλάω για εκείνη, εκτιμώ την οικογένεια που έχει χτίσει»
Media

Μαλέσκου για Μενεγάκη: «Αποφεύγω να μιλάω για εκείνη, εκτιμώ την οικογένεια που έχει χτίσει»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star  για το πρόωρο τέλος του TV Queen και αναφέρθηκε στη Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά είπε: «Το ‘χω συνειδητοποιήσει, υπάρχει αυτή η γλυκιά αίσθηση ότι όλα κύλησαν ωραία. Στην αρχή που μας ανακοινώθηκε το πρόωρο τέλος ήθελα να διαρκέσει λίγο παραπάνω. Τώρα που βλέπω ότι μπαίνει το καλοκαίρι, καταλαβαίνω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο».

Μπάρκα για Μαλέσκου: «Τι έχει μαζί μας; Πήγε παντού και δεν έρχεται σε εμάς;»

Photo-shared-by-Ioanna-Maleskou-on-May-13-2024-tagging-@tzela-@favela.gr-@swarovski-@alex_georgiadis_photography-@konstantinosavgerinos-@imaleskou-@kathyblackgr-@opentvgr-@stamatogiannopoulou-@barkingwel.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένα beef με την εκπομπή της Δανάης. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαν επικοινωνήσει μαζί μου η Δέσποινα Καμπούρη και ο Άρης Καβατζίκης και τους είχα πει ότι με χαρά να το βλέπαμε. Έκτοτε δεν ξαναεπικοινωνήσαμε»,.

Photo-shared-by-Ioanna-Maleskou-on-May-27-2024-tagging-@opentvgr-@barkingwell_media-and-@tvqueengr.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-makeup-and-text..jpg

Και υπογράμμισε σε άλλο σημείο: «Γενικώς το να θέλεις να παρουσιάσεις οποιονδήποτε και να τον προορίζεις με κάποιον σκοπό, κυρίως για να αντικαταστήσει – έστω και αόριστα – ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που είναι γνωστό είναι λάθος. Δεν θα το άφηνα ποτέ για τον εαυτό μου να γίνει, γι’ αυτό και με στεναχωρούσε αυτή η σκιά που με ακολουθούσε και που άλλοι άνθρωποι προσπαθούσαν να μου δώσουν, ότι προσπαθώ να μιμηθώ και να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη».

Photo-shared-by-Ioanna-Maleskou-on-May-20-2024-tagging-@tzela-@konstantinosavgerinos-@roulamoniaki-@opentvgr-@stamatogiannopoulou-@barkingwell_media-and-@tvqueengr.-May-be-an-image-of-1-person-gown-jumpsu.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Εννοείται ότι θα πήγαινα με μεγάλη μου χαρά αλλά δεν πηγαίνω πουθενά ακάλεστη. Αποφεύγω να μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη αλλά είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ σε επίπεδο προσωπικό, από την πλευρά της οικογένειας που έχει χτίσει. Από την άλλη, είναι μία γυναίκα που έχει μία αδιάλειπτη επιτυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια και το όνομα που έχει χτίσει. Δεν την έχω γνωρίσει αλλά δεν θα επιδίωκα κάτι. Δεν ξέρω και τι γνώμη έχει για μένα μετά από όλα όσα έχει ακούσει».

Μαλέσκου: «Δεν μπορώ να πω καν το όνομα της Μενεγάκη. Μου είχε δημιουργήσει τόσο μεγάλη πίεση»

Τo lime φόρεμα της Μαλέσκου,η «χρυσή» pencil φούστα της Στικούδη & το ασπρόμαυρο σύνολο της Βαλαβάνη

Τσιμτσιλή: Μου έχει συμβεί να μάθω από ένα δελτίο τύπου ότι έρχεται κάποιος να με αντικαταστήσει...

Μαλέσκου: «Δεν περίμενα να τελειώσει νωρίτερα το TV Queen»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved