Η γη της ελιάς: Το μεγάλο φινάλε! Χωρισμός, εκδίκηση, γάμος και μία εκδίκηση που σοκάρει
Media

Η γη της ελιάς: Το μεγάλο φινάλε! Χωρισμός, εκδίκηση, γάμος και μία εκδίκηση που σοκάρει

Ο 3ος κύκλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς ,ολοκληρώνεται την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Όσα θα παρακολουθήσουμε στο συναρπαστικό και γεμάτο ανατροπές μεγάλο φινάλε. Θα δούμε έναν επεισοδιακό χωρισμό, έναν γάμο με εμπόδια, μία οργισμένη εκδίκηση και μία απρόσμενη αρρώστια που προκαλεί σοκ.

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις αποτελούν συστατικά της μεγάλης επιτυχίας της δραματικής σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς, που φέτος ρίχνει αυλαία την Πέμπτη 27 Ιουνίου με ένα άκρως συγκλονιστικό επεισόδιο, ολοκληρώνοντας τον 3ο κύκλο και οδεύοντας προς τον 4ο. Στο τέλος, πολλοί από τους ήρωες βλέπουν τη ζωή τους να διαλύεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Αρχικά, πρόκειται να παρακολουθήσουμε έναν αναπάντεχο και άκρως επεισοδιακό χωρισμό. Το ζευγάρι που φτάνει σε αυτό το σημείο δεν είναι άλλο από την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο.

Τάσος Ιορδανίδης: Συνεχίζει στη Γη της Ελιάς; Τι απαντά για το μέλλον της εκπομπής Μπαμπά-δες;

H-gh-ths-elias_G_ep.-168-172-(3).jpg

Η παρουσία της γοητευτικής Σοφίας στη ζωή του συμβολαιογράφου παίζει καταλυτικό ρόλο και δυστυχώς οδηγεί στη διάλυση του γάμου του ζευγαριού. Η Ισμήνη, μη μπορώντας να ανεχτεί τη διαχυτικότητα ανάμεσα στον άντρα της και στη γραμματέα του, του ζητάει με επιτακτικό τρόπο να την απολύσει. Όμως, εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι δεν θα το κάνει και της λέει να αλλάξει στάση. Τότε η Ισμήνη, όντας σίγουρη ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους, παίρνει την απόφαση να φύγει από το σπίτι.

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία διαλύει τον γάμο Αθηνάς & Τζον - Νέα γυναίκα κλέβει την καρδιά του Κουράκου

H-gh-ths-elias_08.04.2024.jpg

Στη συνέχεια, ο Λυκούργος μαθαίνει για τον χωρισμό της και πηγαίνει αμέσως να βρει τον Κωνσταντίνο για να λογαριαστεί μαζί του. Ωστόσο, ο συμβολαιογράφος τού εξηγεί ότι δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τη Σοφία και του αλλάζει γνώμη. Αμέσως μετά, ο δικηγόρος προσπαθεί να πείσει την κόρη του να γυρίσει στον άντρα της, χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, απευθύνεται στη Χάιδω και την παρακινεί να μιλήσει κι εκείνη στην Ισμήνη. Η γυναίκα το κάνει, αλλά η Ισμήνη παραμένει ανένδοτη και επιμένει στον χωρισμό.

Απρόσμενα γεγονότα διαλύουν τα πάντα

Μία αλληλουχία γεγονότων οδηγεί σε ένα άκρως συγκλονιστικό φινάλε, που παρασύρει τους ήρωες σε οδυνηρά μονοπάτια. Αρχικά, το περιβόητο βιβλίο της Μαρίας με τις δεκάδες αποκαλύψεις για τους Βρεττάκους αλλά και για την Αθηνά έχει αναστατώσει τους πάντες. Η γυναίκα νιώθει συντετριμμένη που έβγαλε στη φόρα τα πιο βρόμικα μυστικά της Μάνης και αποφασίζει λόγω ντροπής να μην πάει στον γάμο της κόρης της, πληγώνοντάς τη βαθιά.

Γη της Ελιάς: Αυτή η γυναίκα μπαίνει στη ζωή του Κουράκου και δεν είναι η Αριάδνη

Μάλιστα, η Αθηνά τσακισμένη με την απόφαση της μητέρας της σκέφτεται ακόμα και να αναβάλει την τελετή. Ωστόσο, τελικά δεν το κάνει. Την ίδια στιγμή, στην Κηφισιά, ο νεογέννητος γιος της Ιουλίας και του Στάθη αρρωσταίνει ξαφνικά βαριά και η γυναίκα σαστίζει. Οι στιγμές που ακολουθούν είναι κρίσιμες και ζητάει βοήθεια από τον παιδίατρο. Εν τω μεταξύ, ο Στάθης έχει επιστρέφει στη Μάνη και περιμένει την αγαπημένη του να πάει για τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον. Η Ιουλία τρελαμένη με την ασθένεια του μωρού αποφασίζει την τελευταία στιγμή να αναβάλει το ταξίδι της, αλλά δεν λέει όλη την αλήθεια στον Στάθη για το πρόβλημα υγείας του γιου τους. Έτσι, περνάει μόνη της αυτόν τον Γολγοθά και προσεύχεται να καταφέρει το μωρό της να γίνει καλά.

H-gh-ths-elias_05.06.2024.jpg

Πίσω στη Μάνη, ο Ισίδωρος σχεδιάζει να αφήσει στον άσο την Αμαλία και ζητάει από τον Λυκούργο να βρει τρόπο ώστε να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει. Μάλιστα, ξεκαθαρίζει στην εν διαστάσει σύζυγό του ότι δεν σκοπεύει να της δώσει το μεγάλο χρηματικό ποσό που δικαιούται. Αμέσως μετά, η Αμαλία δείχνει το αληθινό της πρόσωπο και φανερώνει τις κακόβουλες προθέσεις της, που δεν είναι άλλες από το να καταστρέψειτον Ισίδωρο αλλά καιτην Αθηνά για να πάρει εκδίκηση, θέτει, λοιπόν, σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο.

Πρωταγωνίστρια στη Γη της ελιάς έκανε... δοκιμαστικό για τον Τροχό της τύχης

H-gh-ths-elias.jpg

O χρόνος κυλάει και η ημέρα του γάμου της Αθηνάς και του Τζον φτάνει. Το ζευγάρι παντρεύεται στο δημαρχείο, αλλά η Αμαλία δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη και αμέσως μετά προβαίνει σε μία κίνηση εκδικητικής μανίας, που καταστρέφει το ευχάριστο κλίμα. Ενώ το γαμήλιο γλέντι βρίσκεται σε εξέλιξη, η πράξη της προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων, που σαστίζει τους πάντες, διαλύει την ευτυχία της Αθηνάς και προκαλεί νέα προβλήματα στον Ισίδωρο. Ταυτόχρονα, ακόμη ένα απρόσμενο ακραίο γεγονός ανατρέπει τις ισορροπίες στη Μάνη και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή κάποιων ηρώων. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της ελιάς - Spoiler: O γάμος και η νέα δολοφονία που συγκλονίζει τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία καταστρώνει το σχέδιό της κατά της Αθηνάς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved