Χρίστος Αντωνιάδης: Η πατρότητα και η σχέση με τη σύζυγό του μετά τον ερχομό των παιδιών του
Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: Η πατρότητα και η σχέση με τη σύζυγό του μετά τον ερχομό των παιδιών του

Για τα δίδυμα αγόρια του, την πατρότητα αλλά πώς είναι η ζωή από απόσταση με τη σύζυγό του, μίλησε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Τα δίδυμα αγοράκια σας ήρθαν στην ζωή πριν περίπου 1,5 χρόνο. Πώς βιώνετε την πατρότητα; Είναι δύσκολη η καθημερινότητά σας που είναι 2 και μάλιστα σε μικρή ηλικία;

Δεν θα ωραιοποιήσω τα πράγματα. Είναι πάρα πολύ δύσκολα και το μεγαλύτερο βάρος το σηκώνει η γυναίκα ειδικά τα πρώτα χρόνια και η βοήθεια που μπορεί να παρέχει ο άντρας είναι κι αυτή πολύ σημαντική, αλλά τα μωρά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους θέλουν κατά 90% την μαμά τους και ο μπαμπάς τους πρέπει να είναι εκεί σε ό,τι χρειαστεί και κυρίως να προσφέρει και οικονομικά, αλλά πάνω από όλα χρειάζονται φροντίδα κι αγάπη. Ό,τι περισσότερο μπορείς να προσφέρεις είναι καλό, αλλά στη τελική μπορούν και με λιγότερα τα παιδιά, αρκεί όμως να έχουν φροντίδα κι αγάπη.

Αντωνιάδης στο gossip-tv: «Αν μου έρθει πρόταση από σήριαλ, θα πω κατευθείαν "ναι", μου αρέσει πολύ»

antoniadis.jpg

Υπήρχαν στιγμές που ζοριστήκατε οικονομικά στο μεγάλωμα των παιδιών;

Για ένα ζευγάρι είναι πραγματικά δύσκολο να μεγαλώνει παιδιά. Να φανταστείτε ότι η γυναίκα μου έχει σταματήσει να εργάζεται εδώ και τρία χρόνια για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μεγάλωμα των παιδιών. Αν δεν είχα εγώ τη δουλειά μου ως τραγουδιστής που ευτυχώς μπορώ και βγάζω καλά χρήματα θα είχαμε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα. Εγώ πρέπει να στηρίξω δύο σπίτια και το δικό μου αλλά και αυτό που μένει η γυναίκα μου με την πεθερά μου

vaftisi-antoniadi-didyma-(9).jpg

Ξεπεράστηκε η κρίση που υπήρξε με τη σύζυγό σας μετά τη γέννηση των παιδιών;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη σύζυγο μου που ζούμε από απόσταση, είναι επιπόλαιο να βγάζουν συμπεράσματα, όποιος είναι γονέας δίδυμων καταλαβαίνει τι λέω. Είμαστε μια χαρά απλά έχει χαθεί το «μεταξύ μας» και είναι απόλυτα λογικό αφού η προτεραιότητά μας είναι το μεγάλωμα των παιδιών μας. Βρίσκουμε παράθυρα κάθε εβδομάδα για να είμαστε μαζί, σε λίγο καιρό θα πάμε και διακοπές. Δεν βοηθάει και πολύ η δουλειά μου καθώς εγώ πρέπει να πάω να δουλέψω όταν όλοι οι άλλοι πάνε για ύπνο. Όταν υπάρχει αγάπη όμως μεταξύ δύο ανθρώπων όλα λύνονται.

Πηγή Λοιπόν

Αντωνιάδης: «Με τη γυναίκα μου έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, εγώ είμαι 53 χρονών & εκείνη...»

Χρίστος Αντωνιάδης: «Έχω τσακωθεί με την Άντζελα Δημητρίου - Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς»

Αποκαλυπτικός ο Αντωνιάδης: «Η γυναίκα μου μετακόμισε με τα παιδιά εκτός Αθηνών»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved